U18: Newcastle 0-4 Manchester United

A Manchester United U18-as csapata a Blackburn elleni sikert követõen tovább robog az élen fej-fej mellett a Manchester Cityvel Newcastle elleni 4-0-s sikerüknek köszönhetõen.


A City 6-1-es sikere a Wolverhampton Wanderers ellen pénteken azt jelenti, hogy Kieran McKenna együttese biztosan nem tud elõzni, de továbbra is nyomás alá helyezik ezzel városi riválisukat, miután a csapatok között egyetlen pont van csak.

A fiatal Vörös Ördögök fantasztikus teljesítményt nyújtottak, akik a mérkõzés korai szakaszától uralták az összecsapást, és a csodás õszi délutánon alig adtak lehetõséget ellenfelüknek, az egyelten meglepetés csupán az volt, hogy a vezetés megszerzése váratott magára egy ideig.

Angel Gomes nyitotta meg a gólok sorát a 34. percben egy nagyon szépen helyezett lövéssel.

A félidõ vége elõtt 2 perccel Callum Gribbin duplázta meg az elõnyt, miután sérülésébõl visszatért, büntetõbõl bevéve az ellenfél kapuját, azt követõen, hogy Lee O'Connor ellen követtek el szabálytalanságot a büntetõterületen belül.

A Newcastle, akiket a korábbi Everton védõ, Dave Watson irányított, a fordulás után próbált gólt szerezni, azonban az újabb találat ismét a Unitedtõl érkezett, miután Joshua Bohui fejezett be egy remek támadást.

A hazaiak tíz emberre fogyatkoztak húsz perccel a vége elõtt, MacKenzie Heaney két sárgalap után mehetett zuhanyozni.

Indy Boonen zárta le a gólok sorát a mérkõzés rendes játékidejének letelte elõtt két perccel, miután átverte a Newcastle védelmét.


United: Sebtaoui; O’Connor, Warren, Dunne, Kenyon; Gribbin, Hamilton (McIntosh-Buffonge), Whelan, Barlow (Boonen 63); Gomes; Burkart (Bohui 63). Nem használt cserék: Alex Fojtíèek, Luca Ercolani. 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!