Pogba nagyot alkotna Európában

Paul Pogba elmondta, a Manchester United mindent megtesz annak érdekében, hogy megnyerje az Európa-ligát.


A Vörös Ördögök biztosan léptek túl a csoportkörbõl az egyenes kieséses szakaszba és várhatják a hétfõi sorsolást, miután idegenben 2-0-ra legyõzték a Zorya Luhansk gárdáját csütörtökön. 

 

Ez a trófea még elkerülte a manchesterieket, tavaly például a Liverpool állította meg - akkor még - Louis van Gaal együttesét. Vannak, akik kritizálják az Európa-ligát, leginkább azért, mert csütörtöki játéknap párosul hozzá, ám a végsõ gyõztes bejut a Bajnokok Ligájába.

 

"Ez egy remek gyõzelem volt, amit akartunk is" - nyilatkozta Pogba az MUTV-nek a találkozó után. "Immár a következõ mérkõzésre kell összpontosítanunk. Tudjuk, mit akarunk - ha megszerezzük az Európa-ligát, akkor megvan, amit akarunk, ezért mindent megteszünk, hogy megnyerjük."

 

 

Pogba minden más mezõnyjátékosnál többször szerepelt ebben a szezonban a United kezdõcsapatában - David De Geával ugyanannyi meccse van eddig, szám szerint 20 - ám a fáradság jelei nem igazán látszódnak rajta.

 

"Amikor számos versenysorozatban játszunk, akkor három naponta van mérkõzésünk és megvan ahhoz a keretünk, hogy rotálni tudjunk, mindamellett készen kell állnunk mindig" - folytatta. "Amikor a felkészülési szezonban dolgozunk, akkor az a cél, hogy készen álljunk a három naponta jövõ találkozókra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!