Kérdéses Martial helye?

A Sky információja szerint Jose Mourinho elégedetlen Anthony Martiallal, kinek nem biztos a jövõje a Manchester Unitednél.


Mourinho kijelentette, rengeteg lehetõsége van szélsõ poszton, hisz Marcus Rashford, Jesse Lingard, Henrikh Mkhitaryan és Ashley Young is játszott már a szezon során ott.

 

Ráadásul arra lehet számítani, hogy a Vörös Ördögök a nyáron tovább erõsítenének támadásban, ami még tovább növelné a bizonytalanságot Martial jövõjével kapcsolatban. A francia játékos azonban boldog Manchesterben és nem szeretne távozni a klubtól.

 

Jelentések szerint Martialnak nem tetszett, hogy menedzsere kritizálta õt a Liverpool elleni teljesítménye miatt, ami után a portugál szakvezetõ a Hull elleni Ligakupa meccsre nem is nevezte a 21 éves játékost.

 

Martial januárban biztosan nem távozik az Old Traffordról, de a nyár sokkal bizonytalanabb, hacsak nem kezd el úgy szerepelni, ahogyan a menedzser elvárja tõle.

 

 

A hónap elején a játékos ügynöke arról beszélt, hogy a Sevilla szerette volna kölcsönvenni a támadót a szezon végéig, ám ez végül nem jött össze.

 

2015 szeptemberében Anthony lett a legdrágább tini, miután a United 36 millió fontot fizetett érte a Monaco gárdájának. Martial azonnal berobbant, hisz debütálásán csodaszép egyéni megoldás után lõtt gólt a Liverpoolnak, melyet 3-1-re legyõzött a manchesteri gárda akkor. 

 

Elsõ szezonja kiválóan sikerült az Álmok Színházában és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Vörös Ördögök FA-kupát nyertek májusban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!