Martial reagált a pletykákra

Anthony Martial saját maga reagált azokra a cikkekre, melyek a távozásáról szóltak.


A hétvégén a Mirror írt arról, hogy Jose Mourinho nem számol a támadóval, aki a szezon végén a Paris Saint-Germainhez kerülhet.

 

Ám ma délben a francia játékos Twitteren reagált a pletykákra és ezt írta: "Ne hallgass azokra a lapokra, melyek valótlant állítanak. Gyerünk, United!"

 

Martial 2015 szeptemberében csatlakozott a Unitedhez, amely a Monaco csapatától vásárolta meg a labdarúgót. Az üzlet akár 58 millió fontos végösszeget is elérhet az eredményektõl függõen.

 

A tavalyi szezonban õ lett a manchesteri házi gólkirály 17 góllal, ám idén nem tudta bebetonozni helyét Mourinho irányítása alatt, ráadásul a legutóbbi három bajnokin nem is szerepelt.

 

 

Még decemberben a játékos ügynöke, Philippe Lamboley arról nyilatkozott, hogy a Sevilla szívesen látná soraiban Martialt, amire maga Mourinho is reagált: "Anthony-nak rám kell hallgatnia, nem az ügynökére."

 

"Minden nap olvasom az újságokat, Martiallal kapcsolatban is. 'Martial a Sevillához megy', 'Martialt kölcsönadja a klub', 'Martial boldogtalan'. Martialnak rám kell hallgatnia! Olyan játékos, aki csodás képességekkel van megáldva ahhoz, hogy top játékossá váljon."

 

A tavalyi év végén a játékost idézte a francia SFR Sport: "Nagyon bosszantó a padon ülni, de ez egy teszt, amin felül kell kerekedj, így tudsz fejlõdni. Nehéz, mert azt akarod, hogy képes legyél segíteni a csapatnak, ám a kispadon ez nem megy."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!