Jones: Mourinho akadályozta meg, hogy eligazoljak

Phil Jones elárulta, latolgatta jövõjét az Old Traffordon egészen Jose Mourinho érkezéséig.


A védõ Jose Mourinho elõdje, Louis van Gaal irányítása alatt nem tudott kellõ hatást kifejteni és Jones elismerte, akkor úgy vélte talán tovább kell majd állnia a rendszeres játéklehetõség érdekében.

"Valamilyen oknál fogva azt mondta [Louis van Gaal], hogy fittebbnek kell lennem" - mondta Jones a Manchester Evening News-nak. "Nem volt ezzel egyáltalán semmilyen problémám, simán játszottam a mérkõzéseken. Megtettem, amit megtudtam a csapatba visszakerülésem okán, de sajnos az õ irányítása alatt ez nem igazán jött be."

"Nem kérdés, hogy felmerültek kérdések a jövõmmel kapcsolatban. Ez járt az én fejemben is. Ha nem játszol, az eleget mond."

 

 

 


Azonban Jones - aki immáron oszlopos tagja a Manchester United védelmének - elmondta, hogy Mourinho személyében végre megtalálta azt a menedzsert, aki hisz benne.

"Úgy érzem, hogy csak három olyan menedzserrel találkoztam eddig pályafutásom során, akik igazán hittek bennem és megértettek engem, mint játékost" - tette hozzá.

"Ezzel nem más menedzsereket szeretnék kritizálni, de ez a három ember Sam Allardyce, Sir Alex Ferguson [aki a Unitedhez szerzõdtette õt] és most Jose Mourinho."

"Mindannyian hitet és önbizalmat adtak nekem. Nem az a játékos vagyok, akinek minden nap meg kell veregetni a vállát és azt mondani, hogy briliáns vagyok. Néhány játékosnak szüksége van erre, nekem azonban nem. Ezen három menedzser alatt viszont igazán magabiztosnak éreztem magam."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!