U18: United 4-0 Newcastle

Aidan Barlow a második félidõben mesterhármast szerzett, mellyel az U18-as csapat immáron 14 mérkõzés óta veretlen, és ezzel biztossá vált elsõ négybeli helyük.


Barlow triplája mellett Zachary Dearnley korai góljának köszönhetõen Kieran McKenna együttese kényelmes gyõzelmet aratott, és ezzel biztosan ott lesznek a legjobb négy csapat között, mielõtt a következõ hónapban megkezdõdik a bajnokság második szakasza a következõ hónapban.

Elég hideg este volt ez a Altrincham's J. Davidson Stadiumban, azonban a pályát nagyszerû állapotba tudták hozni.

Dél-Manchesterben délután már nagyon lógott a hóesés lába, és ahogy pályára léptek a csapatok, egybõl nagy pelyhekben elkezdett hullani az égbõl a hó. A hazaiakat azonban a mindent fehérré változtató hó nem igazán zavarta, és nagy iramban kezdték a találkozót.

A Newcastle, akik fekete, arany szegéllyel ellátott mezben léptek pályára, szintén élénknek tûntek a kezdetektõl, azonban így sem tudták megakadályozni a hazaiakat, hogy megszerezzék a vezetést már a 6. percben. Jake Kenyon varázsolt rendkívül pontos labdát Dearnley elé, aki köszönte szépen a lehetõséget, nem tétovázott, a kapuba juttatta a játékszert.

Ígéretes kezdés volt ez McKenna támadólag fellépõ csapatától, és már a szünetre is akár több gólos elõnnyel vonulhattak volna, miután pár ígéretes helyzetet kialakítottak az elsõ félidõben. Kisebb szerencsével Nishan Burkart, Ethan Hamilton és Barlow is feliratkozhattak volna a gólszerzõk közé ebben a periódusban.

A Vörös Ördögöknek az elõny növelése végül az 59. percben jött össze, miután Barlow végre be tudta venni kisebb tülekedés után a Newcastle hálóõre, Ben Smith kapuját.

Nyolc perccel késõbb Barlow ismét betalált, ezúttal az általa kiharcolt büntetõt értékesítve, ezzel biztosítva csapata számára a gyõzelmet.

Barlow tíz perccel a rendes játékidõ vége elõtt megszerezte mesterhármasát a második helyezett United számára, és ezzel már a szezonbeli kilencedik alkalmat számlálhatjuk, amikor egy mérkõzésen az ifjoncok legalább négy gólt szereztek.


U18 Premier League | J. Davidson Stadium | Gólszerzõk: Dearnley 6, Barlow 59, 67 tizenegyes, 80

United: Fojticek; Tanner, Warren, Dunne, Kenyon; Whelan, Hamilton; Dearnley (Sang 69), Barlow (Ercolani 90), Bohui (Spratt 83); Burkart. Nem használt cserék: Barrett, Johnstone M.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!