Martial kifejezte United iránti szeretetét

Anthony Martial megismételte vágyát, maradni szeretne a Manchester Unitedben ameddig csak lehet.


A francia játékos visszatért csapatával hazájába a Saint-Etienne elleni Európa-liga mérkõzést megelezõen és újságírók kérdéseire válaszolt a Geoffroy-Guichard Stadiumban kedden tartott sajtótájékoztatón.

Miután jövõjérõl faggatták, kifejtette szeretetét a klub és annak szurkolói iránt.

"Szeretem ezt a klubot" - lelkesedett. "Szeretem a Manchester Unitedet. Szeretem a Manchester United rajongóit, nagyon sok örömben részesítenek engem és igazán élvezem, hogy támogatnak engem. Próbálok a lehetõ legjobb lenni, hogy boldoggá tegyem õket, megfeleljek számukra. Szeretnék ennél a klubnál maradni addig, ameddig csak lehet."

Martialt megkérdezték idei formájáról is és a fiatal támadó magabiztos válasszal szolgált. "Az elmúlt évben sokat játszottam" - mondta. "Lehetõségem volt nagyon sok mérkõzésen szerepelni, most élvezem a játékot és várnom kell. Nagyon jó csoportot alkotunk sok játékossal, így a menedzser [Jose Mourinho] próbálja felfrissíteni a csapatát minden mérkõzésre. Nekünk csak mindig készen kell állnunk arra, hogy a pályán lehessünk."

 

 

 


Fejlõdése iránti eltökélteségérõl így folytatta: "Sokat dolgozom, nagy erõbedobással. Nagy játékosokkal vagyok körülvéve. Minden egyes edzésen próbálok tanulni és emiatt nagyon szerencsés vagyok. Szerencsésnek érzem magam, hogy együtt edzhetek és játszhatok ezekkel a játékosokkal. Próbálok folyamatosan koncentrált maradni, a legjobb teljesítményemet nyújtani és biztos vagyok benne, hogy a következõ szezon még jobb lesz."

Martial azt is elmondta, nincs problémája azzal, hogy a bal szélen vagy középen kell játszania, bárhol boldogan száll harcba. "Középcsatárként kezdtem, de még olykor az AS Monacoban is szélsõként játszottam, és a pályán hozzá is szoktam ehhez a szerepkörhöz" - mondta a riportereknek. "Élvezem a játékot, és ameddig a pályán leszek, élvezni is fogom. A legfontosabb dolog, hogy a pályán lehess."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!