14 éves tinit igazolt a United

Szerzõdtette a 14 éves Levent Gundogant a Manchester United, miután nagyon jó benyomást tett rájuk hat hetes manchesteri próbajátékán.


Az átigazolást a játékos korábbi klubja, a Connah's Quay Nomads részérõl is megerõsítették hivatalos honlapjukon, amelyben jelzik, hogy az ifjú titán négy góllal terhelte meg az észak-walesi utánpótláscsapat színeiben a Vörös Ördögök hálóját 2017 januárjában.

 

"A hozzáállása és az elkötelezettsége az edzések és a klub iránt elsõ osztályú volt, és minden jót kívánunk számára a Manchester Unitednél töltendõ idõszakára" - áll a hivatalos közleményben.

 

 

Úgy tudni, a Manchester Unitednél Gundogan négy ellenük szerzett gólja megfelelõ ajánlólevélnek bizonyult ahhoz, hogy próbajáték lehetõséget ajánljanak fel neki, amelyet követõen éltek is a lehetõséggel, hogy véglegesen szerzõdtessék a csatárt.

 

A Nomads közleménye alapján Gundogan egy "nagyon tehetséges játékos, aki otthonosan mozog a csatársorban vagy a támadó középpályás pozícióban is". A walesi Premier League-ben érdekelt klub kötelékébõl õ a 29. játékos, akit az elmúlt hét év során professzionális szinten mûködõ klub szerzõdtetett.

 

Carringtonban lehetõsége lesz Anglia egyik legjobban mûködötetett akadémiai rendszerében pallérozódni, amelyet a klub egykori középpályása, Nicky Butt vezet. Így akár az is elképzelhetõ, hogy egy napon Marcus Rashford nyomdokaiba lép, aki szintén a klub akadémiáján finomította tudását, mielõtt a klub felnõtt csapatának színpadára lépett volna.


b/r

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!