Jones kész a visszatérésre

Phil Jones elmondása szerint készen áll, hogy visszatérjen a Manchester United felnõtt csapatába a Bournemouth elleni szombati bajnokin, miután több mérkõzést is kénytelen volt kihagyni lábfejsérülése miatt.


A középhátvéd február elején, a Hull City elleni gólnélküli bajnoki óta nem volt hadra fogható, azonban mostanra már társaival együtt edz, és úgy érzi, készen áll, hogy újra pályára lépjen José Mourinho remek formát futó legénységében.

 

"Igen, ez egy pozitív hír, néhány napja már együtt edzek a többiekkel és már várom, hogy visszatérhessek" - kezdte Jones a MUTV-nek a klub egyik új szponzora, az Aladdin Group rendezvényén.

 

 

"Szerintem két vagy három hetet, vagy valahogy így kellett kihagynom, és még ha két napot edzettem is a Ligakupa döntõ elõtt, nem számítottam arra, hogy számításba jöhet a játékom. Ez nagyon nehéz és egyben csalódást keltõ dolog volt, de az ilyen dolgok elõfordulnak."

 

"Ettõl függetlenül ez egy csodálatos nap volt a szurkolók, a játékosok, a menedzser és az edzõi stáb számára egyaránt. Valószínûleg nem ez volt a szezonbeli legjob teljesítményünk, de ha valaki 10 év múlva visszatekint majd, nem azzal fog foglalkozni, hogy milyen játékkal, hanem hogy nyertünk vagy sem, mi pedig megnyertük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!