Martialt a szurkolók ösztönzik maradásra

Anthony Martial kijelentette, a Manchester United szurkolóinak szenvedélye miatt akar a klubnál maradni.


A francia támadót januárban a Sevillaval hozták szóba, mint esetleges következõ célállomás, miután José Mourinhonál a szezon kezdete óta kevesebb játéklehetõséget kapott, mint bemutatkozó idényében.

 

Azóta azonban a szélsõként is bevethetõ játékos több szerephez jutott, miután a Premier League-ben és az Európa-ligában is nagy menetelésben vannak a Vörös Ördögök, ez idõ alatt pedig a szurkolókkal való kapcsolata is különösen sokat erõsödött.

 

"Számomra a szurkolók azok, akik nagyon különlegesek itt. Hihetetlen módon viselkednek velem" - kezdte a 21 éves egykori AS Monaco játékos az Inside Unitednek.

 

"Szerintem hosszú távon ez az, amely megkönnyíti számomra azt, hogy itt otthon érezzem magamat és ezzel együtt szívesen maradjak ennél a klubnál."

 

 

Martial eddig hét alkalommal tudott eredményes lenni tétmérkõzésen a szezonban, amely kapcsán a csapat szurkolóit dicsérte türelmük miatt.

 

"Franciaországban még ha te is vagy az egyik legjobb játékos a pályán, akkor is elkezdenek kifütyülni, ha néhány mérkõzésen nem tudsz eredményes lenni. De itt pont a fordítottja történik, megpróbálnak minél jobban biztatni, hogy gólt szerezz, ezáltal is növelve az önbizalmadat" - tette hozzá.

 

"Szerintem mindez a különbözõ mentalitás kérdése. Ezért szeretem az itteni szurkolókat annyira."

 

"Rengeteg szurkolótól kapok üzeneteket, amikre idõrõl-idõre meg is próbálok nekik válaszolni. Nem élek aktív életet a közösségi médiában, de azért mindig próbálok idõt szakítani a válaszolásra."

 

"Az utcán is mindig odakiabálnak nekem, hogy 'Csak így tovább!", meg 'Remélem gólt szerzel', amik nagyon jó biztatások. Mindig nagyon jó ezeket hallani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!