Csapathírek a Celta meccs elõtt

José Mourinho elárulta, nem kevesebb, mint öt játékosa térhet vissza a felnõtt csapat keretébe, amikor a Manchester United holnap este a Celta Vigo ellen vendégszerepel az Európa-liga elõdöntõjének elsõ mérkõzésén.


A Vörös Ördögök szerdán reggel még tartottak egy edzést az Aon Training Complexben, mielõtt elrepültek volna Spanyolországba, ahol három védõ, Phil Jones, Chris Smalling és Eric Bailly is feltûnt.

 

A Balaídos Municipal Stadiumban tartott hivatalos sajtótájékoztatóján José Mourinho friss információkkal szolgált játékosai kapcsán, illetve azokról, akik visszatérhetnek a szezon ezen kulcsfontosságú szakaszában.

 

"Chris Smalling és Phil Jones is visszatérhet, ahogyan Paul Pogba is" - kezdte.

 

 

"Az Európa-ligáról nyilatkozva, azt kell hogy mondjam, ez egy nagyon fontos sorozat. Egy héten belül két meccsünk lesz a Celta ellen, ezért fontos, hogy mindenki visszatérjen, akinél erre lehetõség van. A Premier League kapcsán azt kell hogy mondjam, ez már túl késõ, mert áprilisban kilenc meccset játszottunk, amelyekbõl 7 bajnoki volt."

 

"Túl sok problémánk és hiányzónk volt - emiatt voltak olyan játékosaink, akiknek 750-800 percet kellett játszaniuk, aminek meg is fizettük az árát. Friss és pihent csapatok ellen kellett játszanunk. Jelen pillanatban más a nézõpontunk, mert az Európa-liga még fontosabbá vált. Jó hogy három játékosunk is visszatérhetett, mert ezzel így több a variációs lehetõségünk."

 

"Juan Mata egy ideje sérült volt, de már játékra kész állapotban van. Õ tapasztalt, és egyike azon kevés játékosoknak a keretben, aki európai kupában elõdöntõket és döntõket játszhatott már, tehát semmi új nem lesz neki ebben. Az egyetlen rizikó, hogy valószínûleg nem lesz képes 90 percet végig a pályán lenni, így ha kezdõként lép pályára, akkor mindenképpen le kell majd cseréljem. A kispadról beállva nem lesz számára probléma játékba állni, úgyhogy mindenképpen számítok rá, holnap pedig tökéletes játékkal rukkolhat elõ."

 

Természetesen kérdezték a menedzsert a legutóbbi, Swansea City elleni bajnokin megsérült két játékosról, Eric Baillyról és Luke Shawról is.

 

"Bailly játékra készen áll. Õ egy olyan személyiség, aki minden problémával megküzd addig, amíg nem ütközik lehetetlenbe. Luke Shaw sérült, ez a sérülés pedig természetesen nagyon fontos. De még várunk egy újabb orvosi véleményre a stábtól, hogy döntsünk a további lépésekrõl. Az viszont, hogy mi lesz ennek az eredménye, a szezon szempontjából már mindegy, ugyanis azt megerõsíthetem, hogy idén már nem lép pályára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!