Pogba csapatkapitány lehet

A Manchester United korábbi csapatkapitánya, Bryan Robson úgy véli, Paul Pogbában minden megvan ahhoz, hogy a jövõben õ legyen a Vörös Ördögök CSK-ja.


A 24 éves játékos tavaly tért vissza az Old Traffordra, miután 2012-es eligazolását követõen a manchesteri klub világrekordnak számító 89 millió fontot fizetett a Juventus-nak a francia játékjogáért.

 

A most befejezõdött szezon alatt senki nem játszott több mérkõzésen a Unitedben nála, de a horribilis átigazolási összegnek köszönhetõen több szakértõ csalódást keltõnek jellemezte Pogba szezonját.

 

Robson azonban nem tartozik közéjük: "Szerintem jobbá tette a Unitedet. Amikor nem játszott, hiányzott valami."

 

"Olykor talán túl sokat tartogatja a labdát középsõ középpályáshoz mérten - gyorsabban szeretnéd járatni azt - de Paulnak valódi képessége és képes olyan átadást adni, ami megbontja a védelmet."

 

"Amikor nincs a csapatban, akkor nincs meg ez. Szerintem ha Pogba még jobban teljesít majd, õ lehet a csapat kapitánya."

 

 

Robson korábbi csapattársa, Gary Pallister szerint a francia középpályás egyre jobb lesz az elkövetkezendõ évek során.

 

"Egy kis pihenéstõl jobb lesz és az átigazolási összeg körüli "hype" is közre játszott nála. Valamint most vesztette el édesapját, ami nagyon kemény dolog" - nyilatkozta az egykori védõ.

 

"De úgy vélem, miután egy teljes felkészülési szezont maga mögött tud majd, a legjobb Paul Pogbát láthatod. Imádja az életet, úgy tûnik, igazán élvezi a focit, ami ragályos is, úgyhogy azt hiszem, követendõ példa lesz."

 

"Ha elkezd úgy játszani, ahogyan képes igazán, akkor minden elvárásnak megfelel majd."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!