Több kiállítást is megúszott a Pool

Graham Poll, egykori játékvezetõ szerint Carragher, Rodriguez és Suarez is piros lapot érdemelt volna.


Az egykori Premier League játékvezetõ szerint a tegnapi rangadó játékvezetõje jól vezette a találkozót, bár szerinte Kenny Dalglish több játékosa is szerencsés volt, hogy pályán maradhatott.

"Jamie Carragher megmenekült egy piros laptól az elsõ félidõ vége felé, amikor nagyon rosszul csúszott be Naninak, bár láthattam, miért csak sárga lapot adott Phil Dowd" - kezdte Poll a Daily Mailnek adott nyilatkozatában.

 

"Elsõ ránézésre, teljes sebességnél nagyon nehéz volt megállapítani a eset súlyosságát és a lassított felvétel gyakran mutatja meg a valós dolgokat. De mindenképp piros lapot érdemelt volna ez, ráadásul gyorsan kilenc emberre kellett volna fogyatkoznia a Liverpoolnak, amikor Maxi Rodriguez rúgta meg Rafael da Silvát."

"Dowd biztosan látta az igazságtalan esetet, de tovább engedte a játékot, ami után Rafael lendületbõl csúnyán elkaszálta Lucast."

"A Liverpool játékosai azonnal a United fiatalja közé özönlöttek, ahogy a Vörös Ördögök is tették Carragher szabálytalanságát követõen, ezek a tömeges lökdösõdések pedig nagyon kiábrándítóak voltak a mérkõzés folyamán."

 


"Ha Dowd látta és büntette volna Rodriguez esetét, akkor nem történtek volna meg az utána következõ esetek. Láthatta, ahogy Suarez húzza Rafaelt a hajánál fogva, amiért újabb liverpoolit kellett volna piros lappal leküldenie a pályáról."

"Kár, hogy Dowd elnézte ezeket az eseteket, mert azon kívül jól vezette a mérkõzést."



Sport.co.uk
 


sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!