Martial megcáfolta a pletykákat

A korábbi hírek szerint a francia játékos kérte a United vezetõségét, hogy engedjék el õt idén nyáron, azonban a mai napon Martial a Twitter oldalán cáfolta meg ezeket a pletykákat.


Anthony Martial állítása szerint nem kérte a vezetõségtõl, hogy távozhasson az idei átigazolási idõszakban.

 

A pletykák azért kaptak szárnyra, mivel Jose Mourinho irányítása alatt csupán 18 mérkõzésen volt kezdõ a 21 éves játékos.

 

A mai napon a Twitter oldalán erõsítette meg Martial, hogy nem fog távozni. A következõt tette közzé: "A pletykák hamisak."

 

Korábban már decemberben megkörnyékezte õt a Sevilla, és akkor úgy tûnt, hogy távozni fog a játékos, azonban a maradás mellett döntött.

 

Martial ügynöke nemrég a következõket mondta: "Martialnak még két éve van a szerzõdésébõl, és nincs semmi ok, amiért most elhagyná Manchestert."

 

 

A szezon végén Mourinho is támogatta a játékost, azonban megkérte, hogy a jövõben a menedzser által preferált stílusban játsszon.

 

"Azt gondolom-e, hogy Anthony egy nagy potenciállal rendelkezõ játékos? Igen, azt gondolom. Szerintem sikeres lehet az irányításom alatt? Azt hiszem, igen. Viszont olyan teljesítményt kell nyújtania számomra, amelyet nagyon szeretek" - mondta Mourinho áprilisban.

 

Szintén áprilisban, a Burnley ellen remek teljesítményt nyújtott a francia játékos, akirõl Mourinho ismét elismerõen beszélt:

 

"Amennyiben egy különleges játékos szeretne lenni - és erre képes - akkor abba a bizonyos irányba kell haladnia, és ezt kell, hogy tükrözze a hozzáállása és a harciassága."

 

Martial 2015-ben érkezett a Monaco csapatától, azóta 91 alkalommal lépett pályára a United színeiben és 25 gólt szerzett.

 

A jelenlegi szerzõdése 2019-ig szól a Vörös Ördögöknél.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!