Jones várja már a túrát

Phil Jones 2011-ben elsõ alkalommal volt az Egyesült Államokban a Manchester Uniteddel, azóta számos élménnyel gazdagodott a nyári, felkészülési túrák során.


Amikor valaki a felkészülési szezonról kérdez, mi jut eszedbe elõször?
A kemény munka! [nevet] Sok utazás és erõfeszítés mindenkitõl. Az egész arról szól, hogy felkészüljünk a szezon kezdetére és készen álljunk az elsõ meccsre.

 

Miután egy évet már együtt dolgozott veletek, Jose Mourinho megtervezhette ezt a nyári túrát. A játékosok mennyire várják, hogy ismét együtt dolgozzanak vele?
Mindenki nagyon várja. Pontosan tudjuk, mit vár el tõlünk a menedzser, aki kívül-belül ismer minket. Teljesen úgy fogja megszervezni az egész túrát, ahogyan õ akarja - mikor lesz edzés, mikor lesz pihenõ vagy épp szponzori kötelességünk. Biztos vagyok, hogy nagyszerû túránk lesz, nagyon várom már.

 

Milyen emlékeid vannak az elsõ ilyen túrádról?
Emlékszem, hogy az elsõ mérkõzésem a Chicago Fire ellen volt és elviselhetetlen hõségben játszottunk! Próbáltam a lehetõ legtöbbet nyújtani, hiszen nem akartam, hogy az elsõ meccsem után azt gondolják, ide jött ez a srác, hogy a padot koptassa. Kemény, de nagyon jó tanulópénz volt.

 

 

Hét felkészülési mérkõzés lesz. Miként hat ez a játékosokra?
Minél többet játszol, annál inkább felkészült leszel, hét meccs pedig mindenki számára játékperceket adhat. Szükséges, hogy mindenki jó szinten álljon a szezon elejére.

 

A Barcelona, a Manchester City, a Real Madrid elleni is játszhatsz többek között. Nagy csapatok ellen ilyenkor is nagyobb a bizsergés, még ha csak barátságos találkozóról is beszélünk?
Természetesen, nagy csapatok és remek játékosok játszanak ott. Gyakran játszottunk ilyen ellenfelek ellen a túrákon és az amerikai szurkolók számára nagyon izgalmas ilyen meccsre kilátogatni. Néhány fiatal számára is nagyon jó dolog ez. Rengeteg pozitívumot kaphatsz egy felkészülés során és várakozással tekinthetsz a szezon kezdetére.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!