Pogba: Zlatan még mindig a csapat vezére

Paul Pogba ragaszkodik ahhoz, hogy Zlatan Ibrahimovic még mindig a Manchester United vezére, annak ellenére, hogy a játékos szerzõdése az elmúlt szezon végén lejárt.


Jose Mourinho korábban elárulta, hogy a United ajtaja nyitva áll Ibrahimovic elõtt, aki új szerzõdést kaphat a felépülését követõen.

 

A 35 éves játékos áprilisban az Anderlecht elleni Európa-liga mérkõzésen sérült meg és várhatóan jövõ év elején térhet vissza.

 

Pogba szerint a svéd játékos még mindig nagy szerepet játszik az Old Traffordon. 

 

 

"Nyilvánvaló, hogy Zlatan egy nagy vezér, aki még mindig a csapat tagja, annak ellenére, hogy nem játszhat, a pályán kívül is egy igazi vezetõ" - mondta a francia középpályás.

 

"Egy éve játszom a csapatban és azért jöttem ide, mert reméltem, hogy egyszer vezér lehetek. Ez nem a célom, de így kellene, hogy legyen. Ide jöttem, gyõztünk és fejlõdni szeretnék, mint játékos és, mint vezetõ."

 

"Sokat tanulhatok tõle [Ibrahimovic - a szerk.] és Carricktõl is, valamint az összes többi csapattársamtól és a csapat vezére lehetek."

 

 

Pogba 2016-ban, négy év után tért vissza a Vörös Ördögökhöz, miután Sir Alex Ferguson irányítása alatt ingyen távozott a Juventus csapatához.

 

A 25 éves játékos állítása szerint azért hagyta el a Serie A-t, mert a legmagasabb szinten szeretett volna teljesíteni, és hiszi azt, hogy Mourinho ismét visszahozhatja a régi Unitedet.

 

"Ez egy nagy kihívás. Tudtam, hogy nem játszhatok a Bajnokok Ligájában. Azt gondoltam magamban, hogy a Manchester United újra Manchester United lehet, és jó úton haladunk afelé." 

 

"Három trófeát nyertünk az elmúlt szezonban, és remélem, hogy tovább fejlõdünk és folytatni tudjuk a megkezdett utat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!