Matic elégedett, hogy letehette névjegyét

Nemanja Matic elmondása szerint hihetetlenül otthonosan érezte magát a Manchester Unitedben és úgy érzi, amint visszanyeri megfelelõ erõnléti állapotát, úgy válik majd 'egyre jobbá és jobbá'.


A Chelsea-tõl szerzõdtetett nyári igazolás egyedül volt kénytelen edzeni Londonban, mielõtt az Old Traffordra szerzõdött volna, Dublinban azonban egybõl a kezdõbe nevezte José Mourinho és igazán ígéretes dolgokat láthatott tõle a közönség a Sampdoria elleni mérkõzés elsõ félidejében.

 

Az ír fõvárosban higgadtságával és meglátásaival tûnt ki társai közül, és segítette hozzá csapatát a 2-1-es gyõzelemhez, amellyel most már az augusztus 8-i Real Madrid elleni UEFA Szuperkupa döntõre készülhet. 

 

"Igen, nagyszerû volt" - kezdte a MUTV-nek pályafutása elsõ manchesteri mérkõzését követõen.

 

"Remek volt a szurkolóink elõtt játszani - a stadion szerintem tele volt a Manchester United szurkolóival. Különleges volt ez számomra és boldog vagyok, hogy bemutatkozhattam egy ilyen hatalmas klub színeiben, mint a Manchester United."

 

 

"Fura volt, hogy nem játszhattam a felkészülési szezonban, mert a csapat meg közben meg játszott és elég jó eredményeket ért el, de mint mindenki tudja, nekem egyedül kellett edzenem Londonban. Minden tõlem telhetõt megtettem, hogy megfelelõen irányításom alatt tudjam tartani a játékot, egyensúlyt adjak a csapatnak és azt gondolom, hogy elsõ mérkõzésnek remekül sikerült ez számomra. Lépésrõl-lépésre, de azt gondolom, hogy egyre jobb és jobb leszek és remélhetõleg hozzásegíthetem a csapatot ahhoz, hogy trófeákat nyerjünk a szezon végén."

 

"Köszönetet kell mondanom a srácoknak. Õk segítettek abban, hogy az elsõ pillanattól kezdve a csapat részének érezhessem magamat, mindannyian nagyon rendesek voltak velem. Az edzõi stáb is nagyon a segítségemre volt, így nekik is nagyon hálás vagyok, mert már azonnal elfogadtak a csapat teljes jogú tagjaként."

 

"Játszottam már néhány klubnál karrierem során, de ezek a srácok lenyûgözõek, és nagyon jó barátságban vannak egymással, ezt pedig nagyon jó látni."

 

Macedóniában, a Real Madrid elleni összecsapás lesz az elsõ tétmérkõzés a United számára a 2017/18-as idényben, Matic pedig eltökélt, hogy valamilyen szerephez juthasson Szkopjében, kevés felkészülési szezonbeli játékperce ellenére.

 

"Megpróbálok 100%-ban készen állni" - tette hozzá.

 

"Nagyon keményen fogok ezért dolgozni, és remélem, hogy majd én is a számításba vehetõ játékosok közé tartozom, de majd meglátjuk. Van addig még hat napunk, de biztos vagyok benne, hogy mindenki készen fog állni és én is azon leszek minden erõmmel, hogy a csapatot egy újabb trófeához segíthessem." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!