Matic: Sokáig szeretnék itt lenni

Miután a Vörös Ördögök remek játékkal legyõzték a West Hamet a Premier League nyitófordulójában, Nemanja Matic elárulta, hosszú ideig szeretne a Manchester United játékosa lenni.


Jose Mourinho csapata 4-0-ra nyert vasárnap az Old Traffordon, köszönhetõen Romelu Lukaku nagyszerû duplájának, valamint Anthony Martial és Paul Pogba találatainak.

 

Azonban Matic volt az, aki "ellopta a show-t" és õ lett a meccs embere. A találkozó után a középpályás elárulta, csapattársai szívélyes fogadtatása segített neki abban, hogy ilyen hamar be tudott illeszkedni.

 

"Köszönöm a srácoknak, az elsõ naptól kezdve elfogadtak engem és érzem a támogatásukat" - nyilatkozta a szerb az MUTV-nek. "Köszönöm nekik, nagyon remekül érzem itt magam és azt érzem, sokáig leszek itt. Segítettek nekem és boldog vagyok, ha valamit vissza tudok adni nekik és segíteni tudok, hogy nyerjünk."

 

"Szép focit játszottunk és úgy gondolom, a szurkolóink is élvezték. Jó dolog három ponttal kezdeni, hosszú a szezon, sok pontot kell összegyûjtenünk, és kiválóan kezdtünk."

 

"Csodás volt az Old Traffordon játszani, amikor ezt a mezt viseled, érzel bizonyos nyomást, hiszen ez egy nagy klub, de ezért vagyunk itt."

 

 

"Tudjuk, hogy a Manchester Unitedben játszani hatalmas felelõsséggel jár, örülök, hogy jól kezdtünk és remélem, hogy így is folytatjuk majd - biztos vagyok, hogy ez a keret jó dolgokra képes."

 

A szerb válogatott játékos a klub másik új igazolásáról, Romelu Lukakuról is szót ejtett, aki szintén vasárnap mutatkozhatott be az Old Traffordon és aki két tétmérkõzésen már három gólnál jár.

 

"Nagyon örülök neki - nem csak amiatt, hogy gólokat lõ - hanem azért a csodálatos, sokoldalú játékáért is" - folytatta Matic. "Rengeteg labdát megment és önbizalmat ad nekünk elöl."

 

"Nagyon fontos volt számunkra, hogy megszerezte elsõ két gólját, utána könnyebb volt játszanunk, sokkal nyíltabb volt a találkozó, több területünk volt. Örülök neki és annak, hogy a csapatunkban van, biztos vagyok abban, hogy folytatni fogja jó formáját."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!