Robson: Matic mesteri fogás volt

Bryan Robson, a Manchester United korábbi csapatkapitánya úgy véli, Nemanja Matic leigazolása mesterfogás volt.


A szerb játékos júliusban érkezett a Chelsea-tõl az Old Traffordra, a manchesteriek 40 millió fontot fizettek érte, aki azonnal nagy sikert aratott, gyorsan félelmetes párost alkotott Paul Pogbával a United középpályáján.

 

Mindkét játékos kiválóan teljesített a hétvégén, amikor a Vörös Ördögök 4-0-ra átgázoltak a West Ham Uniteden. Pogba gólt is szerzett, Matic pedig a találkozó legjobbja lett.

 

Robson - aki 13 éven át szolgálta a Unitedet - úgy véli, Matic hatalmas pluszt hozott.

 

"Számomra mesteri húzásnak számít Matic leigazolása" - nyilatkozta Robbo a talkSPORT-nak.

 

"Ragyogó jeleket mutatott a hétvégén és szerintem a Manchester United nagyszerû játékosa lesz az elkövetkezendõ néhány évben."

 

 

Matic és Pogba azon öt játékos közé tartozik, akiket Mourinho hozott a Unitedhez és akik pályára léptek a Kalapácsosok ellen. A listához tartozik Eric Bailly, Romelu Lukaku és Henrikh Mkhitaryan.

 

Ez az öt játékos része a United impozáns gerincének és Robson szerint a csapat készen áll arra, hogy Mourinho második szezonjában sikereket érjen el.

 

"A csapatunkban ott az erõ, a tempó és a minõség is. Elõre megyünk, elõre, jó irányba haladunk. Mourinho összes igazolása nagyon jó volt, határozottan erõsítést jelentenek számunkra."

 

"Az, hogy tavaly megnyertünk néhány sorozatot, komoly önbizalmat ad a játékosoknak és az amerikai túrán láthattad, hogyan is kötõdnek egymáshoz a srácok. Jelenleg nagyon jó a hangulat a játékosok között."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!