Blind: Öröm nézni Lukaku és Rashford játékát

Daley Blind elárulta, hatalmas örömmel tölti el, amikor testközelbõl figyelheti a Manchester United újonnan formálódó csatársora, Romelu Lukaku és Marcus Rashford játékát.


Lukaku gyakorlatilag azonnal beilleszkedett új környezetébe az Old Traffordon azt követõen, hogy a nyáron eligazolt az Evertontól, és rögtön egymásra is találtak újdonsült csatártársával, Marcus Rashforddal.

 

Az angol válogatott Rashford készítette elõ Lukaku elsõ bajnoki gólját a United színeiben - a nyitófordulóban a West Ham felett aratott 4-0-s gyõzelem során - a páros tagjai azóta pedig már összesen 7 gólt hoztak össze a Vörös Ördögöknek.

 

"Élvezet játszani látni õket, amikor én is a pályán vagyok" - kezdte Blind a Sky Sportsnak.

 

 

"Néha meg kell állnia az embernek egy pillanatra és csak gyönyörködni a játékukban, mert velük mindig történik valami. Megtisztelõ ilyen tehetségekkel együtt játszani."

 

Lukaku góljai kiváló alapot képeztek ahhoz, hogy a Manchester United már a Premier League szezonjának kezdetén diktálja a bajnokság tempóját, és az élre álljon.

 

Parádés formáját pedig hazai pályán, éppen egykori kenyéradója, az Everton ellen folytathatja vasárnap, amely egyébként létfontosságú lehet, ha a Manchester United bajnoki álmokat szövöget az elõttünk álló hónapok során.

 

"Õ nagyon fontos. Már ennyi idõ alatt is megmutatta ezt számunkra" - tette hozzá Blind.

 

"De nem csak rajta múlik minden, hanem a csapaton is. Jelen pillanatban a Premier League listavezetõi vagyunk, és pontosan ez az, ahol folyamatosan lenni is szeretnénk."

 

"Tisztában kell lennünk vele, hogy minden egyes mérkõzés minden egyes pillanatában olyan teljesítményt kell nyújtanunk, hogy ott is maradhassunk - csak rajtunk múlik."

 

"A Manchester Unitednél mindig a bajnoki cím a cél és hogy trófeákat nyerjünk. Az elõzõ szezonban trófeákkal tudtuk gazdagítani a klub vitrinjét, ahogyan az azt megelõzõ idényben is."

 

"Angliában már csak a Premier League aranyérme hiányzik a gyûjteményembõl, úgyhogy talán ki tudjuk harcolni ennek a pótlását is."

 

Nem csak Lukakuról, hanem Wayne Rooney Old Traffodra való visszatérésérõl is szólni fog a vasárnapi bajnoki összecsapás, aki elõször tér vissza egykori csapatához azóta, hogy újra nevelõklubja játékosa lett a nyáron.

 

 

Azt követõen, hogy a csapat színeiben 13 év alatt 550 mérkõzésen lépett pályára, és ez idõ alatt 16 trófeát nyert, emellett pedig õ a klub történetének legeredményesebb játékosa, Blind arra számít, hogy meleg fogadtatásban részesül majd az egykori csapatkapitány korábbi szurkolóitól az Old Traffordon.

 

"Azért igazolt át az Evertonhoz, hogy többet játszhasson, mint amennyi lehetõséghez a Unitednél jutott."

 

"Szerintem ez számára a lehetõ legjobb döntés volt, mert azt követõen, hogy a United az otthona volt, most a másik otthonába, az Evertonhoz szerzõdött."

 

"Õ még mindig egy nagyszerû játékos és személyiség, én pedig szerencsésnek érzem magamat, hogy együtt játszhattam vele. Mindenképpen nagyszerû fogadtatásban kell részesülnie."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!