Mourinho tagadta a Pogbáról szóló pletykákat

Jose Mourinho tagadta azokat a híreket, melyek arról szóltak, hogy Paul Pogba akár 12 hetet is kihagyhat combsérülése miatt.


A menedzser kiemelte, a sérülés pontos jellegét csak a következõ vizsgálat után tudják majd megállapítani. Pogbát a Basel elleni BL-meccs elsõ félidejében kellett lecserélni, azon a mérkõzésen, amin csapatkapitányként lépett pályára. Ezen sérülés miatt nem játszhatott a mai, Everton elleni bajnoki összecsapáson sem.

 

"Nem tudom, hogy 12 hét vagy 12 nap lesz-e, õszintén mondom" - nyilatkozta Jose a Stolverkosok elleni, 4-0-ra megnyert meccs utáni sajtótájékoztatón.

 

 

"Bármi megjegyzés vagy új találgatás teljesen hibás, mert nem tudjuk, 12 hét vagy 12 nap kell-e a felépülésre. A játékost a meccs után azonnal megvizsgáltuk az izom állapota és a vérzés miatt. Egy hét kell ahhoz, hogy világosan lássuk a vizsgálat eredményeit, mint ahogyan mondtam."

 

"A klub egyetlen alkalmazottja sem beszélt 12 napról vagy 12 hétrõl. Egyáltalán nem. Egy combsérülésnél normális eljárás ez, mi pedig várunk még néhány napot. Szóval ez egy teljesen értelmetlen információ."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!