Matic: Pogba nélkül is menni fog

Nemanja Matic szerint a Manchester United nagyszerű játékosokkal rendelkezik és képes lesz megbirkózni Paul Pogba sérülés miatti elvesztésével.


A United menedzsere, Jose Mourinho elmondása szerint a francia középpályás sokáig nem lesz bevethető, de konkrét időpontot nem volt hajlandó mondani arra, mikor térhet vissza a Basel elleni Bajnokok Ligája meccsen szenvedett combsérüléséből.

 

"Tudjuk, hogy egy ideig kiesett" - nyilatkozta Matic. "Ő nagyon fontos számunkra, egy nagyszerű játékos, de biztos vagyok abban, hogy hamarosan visszatér."

 

"Biztos vagyok abban, hogy felépül, készen fog állni a szezonra, hogy segítsen nekünk és sok gólt szerezzen."

 

"Mindenki tudja, hogy Paul fontos láncszem a Manchester Unitednél, de remek játékosaink vannak, hogy helyettesítsék őt. Az elmúlt néhány meccsen megmutattuk, hogy Manchesterben mindenki készen áll, hogy pályára lépjen és mindenki segítségünkre lehet."

 

 

Matic úgy érzi, még többre lesz képes, hiszen tudja, a Chelsea-nél nem volt zökkenőmentes a felkészülési szezonja, ami hatással van játékára is.

 

"Nem volt felkészülési szezonom" - folytatta a 29 éves játékos. "Egyedül edzettem, amit érezhetek is a mérkőzés némely részében."

 

"A testem még nincs kész és persze vannak nehézségeim, de megpróbálom elrejteni azokat és egyszerűen játszani. Jobb leszek!"

 

"Tudjuk, mit kell tennünk, hisz mi vagyunk a Manchester United, mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálunk. Mindig a következő meccs a legfontosabb, úgyhogy meccsről-meccsre kell pontokat gyűjtenünk, aztán majd meglátjuk májusban, mire lesz elég. Hosszú még az út addig."

 

A United szombaton 4-0-ra legyőzte a szenvedő Crystal Palace-t és ezzel minden sorozatot figyelembe véve hat hazai mérkőzést nyert meg zsinórban az idei szezon során. Matic szerint ez minden PL gárda számára jelzés.

 

"Mint tudjuk, majd minden meccsünket megnyertük, csak a Stoke otthonában játszottunk döntetlent - ez nagyon nehéz a Premier League-ben. Erre csak nagy csapatok képesek, szóval megmutattuk, hogy nagy csapat vagyunk, így kell tennünk továbbra is."

 

"Nem nyugodhatunk meg a jövőre nézve, mert többet kell nyernünk, összpontosítani kell, mert a csapatok már tudják, miként játszunk. Az ellenfelek ismerik a felállásunkat, a játékosainkat és persze meg akarják majd mutatni, hogy képesek játszani a Manchester United ellen, ezért koncentrálnunk kell, készen kell állnunk. Nehéz lesz, de ezért vagyunk itt."
 

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!