Matic: Ennél csak még jobb leszek

Nemanja Matic ígéretet tett a Manchester United szurkolóinak, hogy "egyszerű" szezonkezdetét követően csak még jobbá fog válni.


A középpályás 40 millió font ellenében igazolt Manchesterbe a nyár folyamán a Chelsea együttesétől, a felkészülési szezont azonban kihagyni kényszerült, miután a Premier League bajnoki címvédőjénél társaitól külön kellett készülnie.

 

"Egyedül edzettem. A játékom bizonyos elemeiben ennek hatását még mindig érzem" - kezdte Matic.

 

"A testem még nincsen teljesen megfelelő állapotban és természetesen vannak nehézségeim, de megpróbálom elrejteni ezeket és egyszerűen játszani. Jobb leszek ennél."

 

Aggodalmai ellenére a szerb középpályás a Vörös Ördögök szezonbeli összes bajnokiján pályára lépett, amelyeken José Mourinho legénysége veretlen tudott maradni, és jelenleg pontegyenlőséggel vezetik a bajnoki tabellát a városi rivális Manchester Cityvel karöltve.

 

A 29 éves játékos következő mérkőzése manchesteri mezben a Liverpool elleni idegenbeli rangadó lesz, Matic elmondása szerint pedig csapata csak arra a mérkőzésre koncentrál, nem pedig a bajnoki címért vívott harcra.

 

 

"Mi tudjuk, hogy mit kell tennünk, mert mi vagyunk a Manchester United, és csak a következő mérkőzésre koncentrálunk" - tette hozzá.

 

"Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, és mérkőzésről-mérkőzésre kell pontokat gyűjtögetnünk, aztán meglátjuk, hogy májusban ez mire lesz elég. Még hosszú az út előttünk."

 

"Mint mindenki tudja, eddig majdnem az összes mérkőzésünket megnyertük a szezonban, csak a Stoke ellen döntetleneztünk - a Premier League-ben ezt nem könnyű véghez vinni."

 

"Erre csak nagy csapatok képesek, tehát ezáltal bizonyítottuk, hogy azok vagyunk, ezt pedig folytatnunk kell."

 

"Nem dőlhetünk hátra a jövőben sem, mert még több mérkőzést kell megnyernünk, de oda is kell figyelnünk, mert az ellenfeleink már kezdik kiismerni a játékunkat."

 

"Tudják a felállásunkat, ismerik a játékosainkat és természetesen a jövőben majd megakarják mutatni, hogy mire képesek a Manchester United ellen, úgyhogy koncentráltnak kell maradnunk és fel kell készülnünk erre. Nehéz lesz, de ezért játszunk ennél a csapatnál."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!