U18: United 6-1 Wolves

A Manchester United U18-as csapata szezonbeli legmagabiztosabb győzelmével rukkolt elő szombaton, mikor az Aon Training Complexben a Wolverhampton Wanderers csapatát fogadta.


A Manchester United U18-as csapata szezonbeli legmagabiztosabb győzelmével rukkolt elő szombaton, mikor az Aon Training Complexben a Wolverhampton Wanderers csapatát fogadta.

 

Az első félidei öt gólt követően a második játékrészre már visszavettek a Vörös Ördögök, de így is fölényes győzelmet arattak egy nagyszerű teljesítményt követően. Első alkalommal lépett pályára a csapat a felújított pályán és nem is vesztegették az időt, még 10 perc sem telt el, amikor Dylan Levitt a tizenhatos széléről lőtt egy óriási gólt.

 

Öt perc elteltével egyenlíthettek volna a Farkasok, Austin Samuels lépett ki, azonban Alex Fojticek nagyszerű vetődéssel hárított. A Vörös Ördögök egyből válaszoltak, Millen Baars jobbról érkező beadásából Mason Greenwood talált a kapuba.

 

A United minden támadásában benne volt a gólszerzés lehetősége, és a 29. percben Burkart már a harmadik gólt lőtt a vendégek kapujába. 15 perc volt hátra az első félidőből, azonban a gólözönnek továbbra sem volt vége. Rory Brown, a Farkasok hálóőre még kétszer kapitulált. A negyedik gólt a 37. percben a Burkart elleni szabálytalanságért megítélt büntetőből Barlow szerezte, míg három perccel később Baars centerezését Greenwood bólintotta a hálóba.

 

Miután gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, a szünet után a vendégek játéka markánsan feljavult és a második játékrészben már csak egy gólt szerzett a United: a 64. percben Barlow átadásából Greenwood  mesterhármasával megkoronázta a saját és csapata teljesítményét. Ki kell emelni a hálóőr, Brown hősies teljesítményét, nélküle a United akár kétszer ennyi gólt szerezhetett volna.

 

Az utolsó szó mégis a Wolverhamptoné lett, az utolsó percben Samuels megszerezte a vendégek becsületgólját.

 

U18 Premier League | Aon Training Complex |  Gólszerzők: Levitt 8, Burkart 29, Barlow 37 (büntető), Greenwood 16,40,64 | Samuels 90

 

United: Fojticek; Tanner, Dunne, Barrett, B.Williams; Levitt, Garner (Ramazani 72), Baars; Burkart (Galbraith 72), Greenwood, Barlow (Puigmal 65). Nem használt cserék: Thompson, O’Connor.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!