Wilson kivár a jövőjét illetően

A Manchester United csatára, James Wilson a MUTV-nek elárulta, úgy döntött, hogy előbb erőnlétileg rendbe teszi magát a tartalék csapatban, mielőtt a téli átigazolási időszakban újból eligazolna kölcsönbe.


A 21 éves játékosnak igen sok türelemre volt szüksége azt követően, hogy felépült az egy évvel ezelőtt, a Derby County-nál kölcsönben töltött időszaka során elszenvedett térdszalag sérüléséből. Ebben a szezonban már pályára léphetett Ricky Sbragia U23-asai között, és többek között az ő lövése vezetett múlt vasárnap Demi Mitchell második góljához a West Ham ellen 4-2-re elveszített tartalék bajnoki mérkőzésen, majd az 51. percben lecserélték.

 

Mivel a nyári átigazolási szezonban számos klub érdeklődést mutatott szolgálataiért, arra lehet számítani, hogy ez januárban se lesz másként, azonban a döntést mindenképpen megfogja előzni egy egyeztetés az edzői stábbal, hogy a lehető legjobb opciót válasszák ki a jövőjére nézve.

 

"Jól érzem magamat jelen pillanatban" - kezdte a MUTV-nek Wilson.

 

"Nagyszerű érzés újra együtt lenni kint a társakkal, nem egyedül készülni. Nagyon jól fogadtak, amikor újra visszatérhettem közéjük, én pedig nagyon élvezem a velük töltött időt. Megpróbálok a lehető legjobb erőnléti állapotba kerülni és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani."

 

"Az én feladatom az, hogy újra felépítsem magamat azáltal, hogy szisztematikusan játéklehetőséget kapok. Csak ezáltal tudok bizonyítani, amikor a menedzserek és más emberek kijönnek megnézni engem. Az edzéseken nem látnak, ez a különbség a gyakorlás és az éles mérkőzés között."

 

"A rehabilitáció egy folyamat, és azt gondolom, hogy mentálisan elég jól sikerült megbirkóznom vele. Szerintem ha nem tudsz 90 percig végigcsinálni egy edzést, ami ilyen esetben előfordul, szerintem nagyon nehéz azt az edzettségi állapotot elérni, amire szükséged van ahhoz, hogy egy mérkőzést végig tudj játszani. Minden azon múlik, hogy az ember mennyi mérkőzésen tud pályára lépni és mennyire tud megfelelő edzettségi állapotban maradni."

 

"Minden körülöttem lévő ember tanácsát meghallgattam és ők mindannyian nagyszerűek voltak a rehabilitációs folyamat során. Nem tudom igazán jól leírni mindezt, de olyan érzés ez, mint amikor valami külső erő segít a továbblendülésben. Ilyen helyzetben az embernek vannak kisebb hullámvölgyei, de az nagyon fontos, hogy ezzel ilyenkor miként küzd meg az ember. Ebben hatalmas részt vállaltak a környezetemben lévő emberek, és egyértelműen nagyon sokat segítettek nekem."

 

 

Amikor arról kérdezték, az új évben felmerül-e egy kölcsönjáték lehetősége, így felelt:

"Nem látom, hogy miért ne történhetne ez meg. Természetesen a nyári átigazolási időszak már rég véget ért, amikor is rengetegen érdeklődtek irántam. De a stáb egésze egyetértett azzal, hogy januárig maradnom kell, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerüljek, most pedig pontosan ezért dolgozom."

 

"Tehát szerintem ez egyértelműen lehetséges. Beszélnünk kell majd róla a menedzserrel, és a többi stábtaggal, amikor aktuális lesz. Nem zárom ki, de egyezségre kell jutnunk azt illetően, hogy mi legyen a döntés."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!