U23: West Ham 4-2 United

Vasárnap délután egy hat gólt hozó mérkőzésen a Manchester United U23-as csapata vereséget szenvedett a London Stadiumban a West Ham United vendégeként.


A Vörös Ördögök kétszer is vezettek a találkozón, azonban a Kalapácsosok mindkétszer egyenlítettek és Toni Martinez mesterhármasával végül mindhárom pontot begyűjtötték.

 

A középkezdést követően a West Ham rögtön támadást indított, azonban a United védelme állta a sarat és 80 másodperc elteltével mi szereztük meg a vezetést. Indy Boonen játszotta a labdát a West Ham térfelére, amit Demi Mitchell gyűjtött be, majd a West Ham hálóőre, Nathan Trott mellett a hálóba juttatta.

 

A United láthatóan nagy erőket mozgósított, miután az előző négy találkozójából háromszor is vesztesen hagyta el a pályát és ennek a korai gól tökéletes alapot adott, sőt, a fekete mezben játszó vendégek nem sokkal ezután Charlie Scott lövésénél nagyon közel kerültek az előny megduplázásához.

 

Ricky Sbragia kezdőként küldte a pályára Luke Shaw-t, a balhátvéd pedig mind támadásban, mind védekezésben nagyon mozgékony volt a szélen. Egyik csapat sem dominált igazán, igazi adok-kapok játék alakult ki, ezt tükrözte a 24. percben Martinez egyenlítő gólja.

 

 

A United hamar visszavette a vezetést, amikor a 35. percben James Wilson lövését Trott csak kiütni tudta, a kipattanóból Mitchell megszerezte második gólját is a mérkőzésen. A félidő közeledtével egyre többen elkönyvelték, hogy előnnyel vonulhatunk a szünetre, azonban a ráadás harmadik percében Nathan Holland beadásából Martinez fejelt a hálóba, így a spanyol támadó is két gólnál járt már.

 

A fordulást követően két perc sem telt el, amikor a Kalapácsosok támadója Edmilson Fernandes jobbról érkező beadásából újból fejjel volt eredményes, ezzel harmadik gólját szerezve a találkozón. Sbragia mester szinte rögtön kettős cserével reagált: Ro-Shaun Williams és Joshua Bohui kettőse lépett pályára a mérkőzés megmentésének reményében.

 

Ez a remény egész a 65. percig tartott, amikor a United védelme újfent nem tudott megbirkózni egy Fernandes beadással, így Joe Powell könnyedén növelte csapata előnyét. Innen kezdve valami extrának kellett volna történnie, hogy a United visszajöjjön a mérkőzésbe, amit Tosin Kehinde két próbálkozása majdnem meg is hozott, egyik kísérlet a felsőlécen kötött ki. A vereség egyúttal azt jelenti, hogy a bajnokság korai szakaszában a Vörös Ördögök a tabella utolsó helyére szorultak.

 

Premier League 2 | London Stadium | Gólszerzők: Martinez 24,45,47 Powell 65 | Mitchell 2,35 |

 

United: O’Hara; Riley, Warren, Scott (R. Williams 51), Shaw; Whelan, Kehinde; Boonen (Hamilton 70), Buffonge, Mitchell; Wilson (Bohui 51). Nem használt cserék: Richardson, Sang.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!