Korai csapathírek a Huddersfield meccs előtt

José Mourinho megerősítette, Marcus Rashford bevethető lesz a Huddersfield Town elleni szombati bajnokin, miután a klub akadémiájának üdvöskéje mérkőzést eldöntő gólját követően a játékoskijáróba kellett hogy sántikáljon a szerdai, Benfica elleni Bajnokok Ligája mérkőzés során.


Rashford szerezte az Estadio da Luzban rendezett csoportmérkőzés egyetlen találatát Portugáliában, amikor egy jól szálló szabadrúgással megtréfálta a túlzottan kimozduló Mile Svilart, aki a gólvonalon túlról tudta már csak kihozni a labdát. A 19 éves támadót később le kellett cserélni, helyére pedig Anthony Martial állt be a 76. percben, amely kapcsán menedzsere a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, valószínűleg térdproblémája van.

 

Szerencsére, mint az José Mourinho szokásos, pénteki mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján kiderült, Rashford rendben van és játékra kész a Huddersfield ellen a John Smith's Stadiumban.

 

"Senki más nem térhet vissza. Ugyanazokkal a játékosokkal rendelkezünk, mint akiket a Benfica ellen is bevethettem" - kezdte Mourinho.

 

 

Mourinho elmondásából arra lehet következtetni, hogy Phil Jones is játékra kész állapotban lesz szombatra, miután kisebb problémája miatt, amelyet még az angol válogatott edzőtáborában szedett össze, mindvégig a kispadon ült a Benfica ellen. Az ő és Eric Bailly hiányában Chris Smalling és Victor Lindelöf kezdett Lisszabonban.

 

Sérülésük következtében egészen biztosan nem számíthat még a portugál menedzser két középső középpályására, Michael Carrickre és Marouane Fellainire, míg a hosszabb ideje sérült Marcos Rojo visszatérése körülbelül 2 hét múlva várható.

 

Természetesen nem telhet el úgy hét, hogy Mourinhot ne kérdeznék meg Paul Pogba és Zlatan Ibrahimovic visszatérésének várható időpontjáról, amelyre ezúttal így felelt:

"Paul nincs itt velünk, nem tudom mikor térhet vissza. Nem tudom mikor lesz bevethető. Ötletem sincs ezzel kapcsolatban."

 

 

"Zlatan velünk készül, itt dolgozik, a mi irányításunk alatt."

 

"Úgy dolgozik, ahogyan arra az emberek számítanak is tőle .... nagyon, nagyon, de nagyon keményen! De a jövő, vagy az azt követő egy-két héten belül még biztosan nem térhet vissza. Engedjük meg neki, hogy a megfelelő időt töltse rehabilitációval és akkor térjen vissza, mikor minden megfelelőnek bizonyul erre. Hogy szerintem erre még 2017-ben sor kerülhet-e? Szerintem igen. De ez csak megérzés."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Huddersfield Town - Manchester United

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!