Jones a Spurs ellen visszatérhet

A Manchester United védője, Phil Jones közölte Jose Mourinhoval, készen áll arra, hogy szombaton pályára lépjen a Tottenham Hotspur elleni bajnoki rangadón az Old Traffordon.


A középhátvédet a Huddersfield Town elleni múlt szombati bajnokin kellett lecserélni még gól nélküli állásnál, de ahhoz már megfelelő erőnléti állapotban volt, hogy a tegnapi Swansea City elleni Ligakupa mérkőzésen leülhessen a kispadra, amelyen a Vörös Ördögök megfelelő választ tudtak adni a John Smith's Stadiumban meglepetésre elszenvedett vereségükre.

 

Szerencsére a Liberty Stadiumban újabb elemekkel nem bővült a United sérültjeinek listája, José Mourinho azonban továbbra is bizonytalan azt illetően, hogy a Spurs elleni fontos összecsapáson bárkire is számíthat azok közül, akikre az utóbbi hetekben nem.

 

"Eléggé kényelmes győzelmet sikerült aratnunk, ahol szerencsére senki nem sérült meg" - kezdte Mourinho.

 

 

"Szóval ez egy jó nap volt számunkra."

 

"Szerintem Jones visszatérhet, mert ma már a kispadra leülhetett, emellett pedig közölte velem, hogy a hétvégén készen fog állni arra az esetre, ha szükségem lesz rá. Úgyhogy hiszek abban, hogy szombatra még jobb állapotban lesz."

 

"Ettől eltekintve viszont nincs új hírem és reményem se azt illetően, hogy más játékosokra számíthatnék."

 

Úgy tudni, hogy Eric Bailly és Marcos Rojo már közel járnak ahhoz, hogy megfelelő edzettségi állapotba kerüljenek, Paul Pogba állapotával kapcsolatban azonban továbbra sem árult el információkat a portugál menedzser.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur

Premier League 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!