Mourinho elégedett a fiatalokkal

A Manchester United menedzsere, José Mourinho különleges dicséretben részesítette két fiatal játékosát, Scott McTominayt és Axel Tuanzebe-t, miután a páros kezdőként csillantotta meg tudását a Swansea City elleni Ligakupa siker alkalmával.


Ebben a szezonban először a második számú kupasorozat 4. fordulójában kaptak szerepet a felnőtt csapatban, Mourinho azonban különösen elégedett volt McTominay teljesítményével, aki nagyon keményen dolgozott a középpályán. Tuanzebe, aki a belső védőhármas baloldalán, Chris Smallinggal és Victor Lindelöffel karöltve kapott lehetőséget, nagyfokú érettségről tett tanúbizonyságot, emellett pedig Jesse Lingard második góljából is tevékenyen kivette a részét a 2-0-s siker alkalmával.

 

"A srácok, mindig azok maradnak" - kezdte a menedzser a MUTV-nek.

 

"Amikor játszanak, azt mindig jó, ez pedig remek. Ha ez még jó teljesítménnyel is párosul, az csak még jobb. Szerintem mindketten remek teljesítményt nyújtottak."

 

"Különösen Scottot emelném ki, aki egy kulcsfontosságú területen volt nagy hatással a csapat játékára. Nagyon megbízhatóan és jól játszott, emellett pedig nagyon erős is volt a középpályán."

 

 

"Megpróbáltam Axelnek megfelelő védelmet nyújtani. Szerintem egy kicsit idegesen kezdett, de aztán stabilizálódott a játéka és végül nagyon jó teljesítményt láthattunk tőle is."

 

"Azért döntöttem úgy, hogy végül három belső védővel állunk fel, mert Victor se a legmagasabb fokú önbizalommal vágott bele ebbe a mérkőzésbe, és így Smalling tapasztalata mellett mindketten nyugodtan játszhattak. Jó alkalom volt ez a mérkőzés ahhoz, hogy önbizalmat gyűjtsenek ezek a játékosok." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!