Matic büszke McTominay-re

Nemanja Matic középpályás társát, Scott McTominay-t dicsérte azután, hogy a Manchester United legyőzte a Benficát.


McTominay - aki ötéves kora óta van a klubnál és a közelmúltban hosszabbította meg szerződését - először játszott kezdőként az Old Traffordon és először volt kezdő a Bajnokok Ligájában, abban a sorozatban, melynek legutóbbi játéknapján a Vörös Ördögök 2-0-ra legyőzték a Benficát és nagyon közel kerültek a csoportból való továbbjutáshoz.

 

Matic - aki a kapufáról visszapattanó lövésében nyakig benne volt az első találatban - elmondta, nagyon élvezte a Scottal végzett közös munkát és úgy érzi, nagy jövő vár a 20 éves fiatalra Manchesterben.

 

"Úgy vélem, Scott nagyszerű játékos lesz, sőt már most is az" - mondta a szerb középpályás az MUTV-nek. "Nagyon fiatal, nagy tehetség és erős srác. Biztos vagyok abban, hogy ő a United jövője és nagyon élvezetes együtt játszani vele, mert keményen dolgozik és nagyon magabiztos."

 

"Edzéseken segítek neki, mert szerintem a benne rejlő potenciállal nagy sztár lesz a Manchester Unitednél."

 

 

McTominay - aki két héttel ezelőtt, a Benfica elleni, idegenbeli meccsen debütált a BL-ben - újabb remek teljesítménnyel rukkolt elő a pálya közepén Matic mellett azután, hogy a Swansea elleni Ligakupa összecsapáson lenyűgözően szerepelt.

 

A fiatal játékos elmondta, egy álom volt számára, hogy először szerepelhetett az Álmok Színházában európai kupasorozatban és örül a fontos győzelemnek, ami révén a hátralévő két forduló során elég csak egy pont a biztos továbbjutáshoz.

 

"Nyilvánvaló, mint egy fiatal srác, aki a Unitednél nőtt fel, arról álmodik, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson a csapattal és az, hogy megkaptam a lehetőséget, egy álom számomra, ráadásul három pontot kaptunk, gólt viszont nem" - nyilatkozta Scott a BT Sportnak.

 

"Az akadémián eltöltött évek után, amelyek során az első csapatot figyeled, tanulsz tőlük, ezek az esték csodálatosnak számítanak."

 

A csapatkapitány, Michael Carrick is hasonlóan vélekedett a fiatal labdarúgóról, mint Matic: "Szép győzelem ma este és szuper volt látni, hogy McTominay először volt kezdő a Bajnokok Ligájában. Erről szól ez a klub" - írta Twitteren Carrick.

 

Jose Mourinho sem maradt ki a középpályás méltatásából: "Ez még fantasztikusabb úgy, hogy olyan menedzsernél lépett pályára, aki nem ad lehetőséget a fiataloknak! Nagyon örülök neki, nagyon stabilan, rekem személyiséggel játszott."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!