Smalling: Matic bármire képes

Chris Smalling a Nemanja Matic által a Manchester Unitedbe hozott minőséget méltatta, kijelentve, hogy a középpályás mindenre képes.


A 29 éves játékos csapatunk egyik legjobban teljesítő tagja az idei szezonban, mióta nyáron a Chelsea csapatától Manchesterbe érkezett.

 

A Premier League és Bajnokok Ligája tapasztalattal rendelkező Matic dicséretben részesült csapattársa által azon képessége miatt, hogy képes a védelmi vonalat megfelelően tehermentesíteni, valamint irányítása alá vonni a középpályát.

 

Smalling elmondása szerint álomba illő a szerb válogatott játékossal együtt futballozni: "Bármire képes. Szeretnéd eljuttatni hozzá a labdát, hiszen képes azt pillanatok alatt továbbítani a támadó játékosoknak, ugyanakkor az ellenfél támadásait is fel tudja tartóztatni, nem is kívánhatnánk jobb játékost a középpályára" - mondta Chris nemrégiben a United Review-nak.

 

"A tény, hogy magas szintű Premier League és Bajnokok Ligája tapasztalattal rendelkezik, csodás dolog számunkra, és kétségünk sem volt afelől, hogy hamar be fog illeszkedni a csapatba."

 

"Nagyon hamar túlszárnyalta ezt az elképzelést, hiszen egyik legfontosabb játékosunkká lépett elő, és minden egyes mérkőzésre készen áll, amely briliáns."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!