Mourinho bízik a McTominay-Tuanzebe duóban

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho a MUTV-nek elmondta, hogy nincs aggálya afelől, hogy Scott McTominay és Axel Tuanzebe pályára lép az első csapat ünnepi meccsdömpingje során.


A Vörös Ördögök szeretnének túllépni a hétvégi városi rangadón elszenvedett vereségen. Először szerdán este lesz erre lehetőségük, amikor a Bournemouth csapatát látják vendégül az Old Traffordon, majd hétvégén a West Bromwich Albionhoz látogatnak. Jövő héten a Ligakupában a Bristol City, míg az elő-karácsonyi bajnokin a Leicester City vendégeként lép pályára a csapat.

 

McTominay rendszeresen helyet kap a felnőtt csapat keretében – a vasárnapi összecsapásra is nevezve volt, míg Tuanzebe is időnként szerephez jut – legutóbb a CSKA Moszkva ellen megnyert Bajnokok Ligája mérkőzésen állt be csereként.

 

 

 

 

"Bízom bennük" – mondta múlt héten a MUTV-nek adott interjújában a menedzser. "Őszintén szólva, néha csak azért nem játszatom őket, mert tisztelem az idősebb játékosokat, akik rendkívül profik és mindig a csapat rendelkezésére állnak."

 

"De a képességeiket figyelembe véve McTominay és Tuanzebe készen állnak, ezért is játszattam őket 25-30 percet a CSKA ellen. Scott a Benfica ellen is pályára lépett, amikor még nem biztosítottuk be a továbbjutást, szóval nagyon bízom mindkettejükben."

 

A Manchester United – Bournemouth mérkőzés szerdán 21:00-kor kezdődik, Mourinho kerete pedig 20:00-kor kerül bemutatásra.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!