Jones üzenete a szurkolóknak

Phil Jones üzent a Manchester United szurkolóinak a Bournemouth 1-0-s legyőzését követően.


A védő kiválóan teljesített sérüléséből való visszatérését követően angol válogatottbeli csapattársa, Chris Smalling oldalán, és hozzásegítette a csapatot a szezonbeli 10. kapott gól nélküli találkozóhoz. Jones a szurkolók hozzáállását és támogatását méltatta a derbit követő hideg estén lejátszott mérkőzésen, ugyanakkor elismerte, nem lehetett könnyű az elmúlt pár nap a rajongók számára.

 

"Nem volt könnyű a derbin szenvedett vereséget követően" - mondta az MUTV-nek. "Több értelemben véve is csalódást keltő volt, tekintve a mérkőzés volumenét és azt, hogy többet szerettünk volna tenni."

 

"A győzelem volt a cél, de sajnos nem sikerült nyernünk. Emiatt most szerettünk volna úgy kijönni a pályára, hogy látszódjon rajtunk a tűz és a bátorság, meg akartuk szerezni a labdát és tenni vele a dolgunk. Olykor ez nem volt a legszebb, mélyebbre kellett visszahúzódnunk és onnan építkeznünk."

 

"A legfontosabb azonban a három pont megszerzése és az, hogy visszatértünk a győzelem útjára. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, hiszen nekik sem lehetett könnyű a vasárnapi vereséget követően. A nehéz időkben ismét mögénk álltak, énekeltek, bátorítottak minket, nekünk pedig szükségünk van erre az egész szezon során."

 

Jones a válogatottban sérült meg még a múlt hónapban, azonban immáron készen áll az előttük álló feladatokra, abban pedig nem lesz hiány, hiszen a United csak ebben a hónapban még ötször fog pályára lépni.

 

"Különös sérülésem volt" - mondta. "De jó érzés ismét játszani. Jól érzem magam, teljesen egészséges vagyok. Elégedett vagyok a három ponttal."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!