A West Brom győzelemre törne

A West Brom 15 mérkőzés óta nyeretlen, azonban csatáruk, Jay Rodriguez elmondása szerint megtörnék ezt a rossz szériát a Manchester United ellen.


A WBA utolsó Premier League győzelme augusztusban történt a Burnley ellen, és az akkor megszerzett három pont óta a klub menesztette Tony Pulis-t, akinek helyét Alan Pardew vette át.

 

Pardew érkezésével négy döntetlent értek el öt bajnoki találkozón, azonban első győzelmük új trénerük irányítása alatt továbbra is várat magára.

 

"A Man Unitedről beszélünk, és arról, milyen erősek is, milyen jó csapatot alkotnak, mennyire jó játékosaik vannak, de meg fogjuk nehezíteni a dolgukat" - mondta Rodriguez a Sky Sports News-nak.

 

 

"Megfogjuk próbálni megszerezni a három pontot; mi leszünk otthon, próbálunk remek hangulatot elérni majd a stadionban és pozitív érzésekkel vágunk neki a meccsnek."

 

"Úgy érzem, hogy nagyon a határán vagyunk egy győzelemnek, amire aztán tudunk építeni. Jó alap lenne számunkra egy győzelem, és érzem, hogy hamarosan meg is fog érkezni ez a siker. Ha sikerül, a következő mérkőzésen nagyobb önbizalommal lépünk pályára az újabb siker érdekében.

 

Rodriguez mindössze három gólnál jár a Southamptontól való nyári érkezése óta.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!