Jones: Hibázhat még a City

Phil Jones figyelmeztette a Manchester City-t, hogy 12 pontos előnyük még elolvadhat a Premier League bajnoki címéért folyó versenyben, ahogyan az már megtörtént a Manchester Uniteddel is a 2011/12-es idényben.


Pep Guardiola legénysége szezonbeli első bajnoki vereségét gyűjtötte be vasárnap az Anfielden, míg hétfőn a Manchester United magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Stoke City felett, 12 pontra csökkentve ezzel hátrányukat az éllovas mögött.

 

Jones ennek kapcsán visszaidézte első manchesteri idényét, amikor Sir Alex Ferguson tanítványai 8 pontos előnnyel álltak a városi riválisuk előtt, hat fordulóval a bajnokság vége előtt.

 

A 2011/12-es szezon emlékezetes zárófordulójában a Manchester City így is betudta húzni a bajnoki címet, köszönhetően Sergio Agüero kései góljának a QPR ellen, amely gyakorlatilag az egész szezon utolsó labdába érése is volt egyben. 

 

 

"A futball az futball, soha ne mondd, hogy soha" - kezdte Jones.

 

"Emlékszem, az első itteni szezonomban 8 pontos előnyünk volt, abszolút haladtunk a bajnoki cím felé, senki nem gondolta, hogy képesek lehetünk elhullajtani az előnyünket, majd az utolsó napon elveszítettük az aranyérmet."

 

"Ilyen a futball. Az emberek mondhatnak amit akarnak, mi továbbra is pozitívak maradunk és haladunk előre. Soha nem lehet tudni. 2012-ben már megtörtént velünk, miért ne fordulhatna elő újra?"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!