Jones: Martialnak elég egy helyzet

A Manchester United védője, Phil Jones szerint Anthony Martial a Burnley elleni győztesgóljával megmutatta, neki egy helyzet is elég ahhoz, hogy a különbséget tudja jelenteni.


A francia játékos egy tökéletes, felső kapufa alá helyezett lövéssel fejezte be nagy lehetőségét a második félidőben, amellyel újabb három ponttal gazdagodott José Mourinho legénysége, de ehhez kellett a csapat ellentmondást nem tűrő védekezése is, amellyel már sorozatban ötödik mérkőzésükön nem kaptak gólt.

 

"Ebben a stadionban mindig nagyon nehéz játszani" - kezdte Jones a MUTV-nek.

 

"Rengeteg játékosuk testi épségét nem kímélve mentett, de támadásban is rengeteg beíveléssel operáltak, és mivel fizikálisan nagyon erős csapatról beszélünk, ezért állnunk kellett a sarat. Szerintem ma ebben nem vallottunk szégyent."

 

 

"Martialnak elég egy helyzet, és abból gólt szerez, ezért kulcsfontosságú játékos ő számunkra jelenleg. Nincs szüksége második esélyre, a befejezése pedig szintén parádés volt."

 

"Amikor a mérkőzésen 1-0-ra vezetsz, akkor jól és erősnek érzed magadat, de ebben az eredményben mindig benne van az, hogy a fejekben picit lankad a figyelem."

 

"Ilyenkor az ellenfél bármely pillanatban betalálhat, vagy egy lövés egy picit megpattan és úgy vánszorog be a labda a hálóba, de szerencsére ezúttal nem volt így."

 

"A karakter, az elszántság, a harciasság nagyon sokat nyomott a latban a csapatunk sikerét tekintve, és amikor ilyen helyre jössz játszani, akkor pontosan erre is van szükséged. Elégedett vagyok a fiúkkal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!