Mourinho: Alexis csak segítségére válhat Rashfordnak

José Mourinho hiszi, hogy Alex Sanchez érkezése a Manchester Unitedhez csakis segítségére válhat Marcus Rashfordnak, hogy megtegye következő lépéseit a szupersztár státusz felé.


Rashford nagyon jól működött együtt a chilei támadóval múlt pénteken a Yeovil Town 4-0-s legyőzésével végződő FA-kupa találkozón, a manchesteriek 19-esének nevéhez fűződő vezetőgólt pedig ketten hozták össze a Huish Parkban.

 

A United szerda esti, Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzését megelőzően José Mourinho arról beszélt, az olyan játékosok jelenléte, mint Alexis, csak pozitív hatást gyakorolhat Rashfordra.

 

"Ez a srác tele van tapasztalattal minden korosztályban és szinten, szóval lenyűgöző jövő előtt áll, az pedig hogy ilyen játékosok veszik körül, az csak a javára válhat" - kezdte Mourinho az Aon Training Complexben.

 

"Marcus története eléggé érdekes, mert még Van Gaal úr keze alatt kezdett el játszani, amikor a csapat nagyon szűkében volt a bevethető opcióknak, majd megérkezett a gyerekeket evő szörnyeteg, de azóta minden mérkőzésen a pályán van."

 

 

Rashford az egyetlen játékos ebben a szezonban, aki a United eddigi 36 tétmérkőzéséből mindegyiken pályára lépett, 20-szor kezdőként, míg 16-szor a cserepadról beállva. 

 

"Az a történet, hogy Marcus nem kap játéklehetőséget és mérkőzéseket, már elég régi, ő ugyanis nagyon fontos játékos számunkra" - tette hozzá a portugál menedzser.

 

"Minden mérkőzésen játszik - kezdőként vagy a kispadról beállva; csatár, bal-, vagy jobboldali szélső pozícióban."

 

Rashford a Yeovil ellen szerzett góljával már két számjegyű találatnál jár ebben a szezonban, így Romelu Lukaku, Jesse Lingard és Anthony Martial után ő a negyedik játékos aki a 2017/18-as idényben legalább 10 gólig jutott.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham - Manchester United

Premier League 25. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!