Matic: Nagy dolgokat érhetünk el

Nemanja Matic úgy érzi, a Manchester United minden szükséges lépést megtesz ahhoz, hogy "nagy dolgokat érhessenek el együtt", azonban azt kijelentette, a Vörös Ördögök célja mindig a fejlődés.


A szerb válogatott a United egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa, mióta a nyár folyamán vasárnapi ellenfelüktől, a Chelsea-től az Old Traffordra igazolt.

 

Az egyenletesen és biztosan teljesítő középpályás, aki egyébiránt a játékot is kiválóan olvassa, zökkenőmentesen illeszkedett be a Vörös Ördögök motorjának számító középpályára, amely kapcsán Matic azt is elárulta, ő és családja a pályán kívül is úgy érzi, hogy szinte azonnal sikerült beilleszkedniük Manchesterben.

 

A klub hivatalos meccsnapi magazinjának, a United Review-nak adott exkluzív interjúban beszélt arról, milyen büszkeség számára, hogy Vörös Ördög lehet és hogy magabiztos azt illetően, hogy a mostani és azt követő szezonokban pozitív dolgokat érhetnek el a csapattal.

 

"Szerintem fejlődtünk" - jelentette ki.

 

"Természetesen a Premier League-ben nagyon nehéz dolog minden meccset megnyerni, de szerintem lépésről-lépésre fejlődtünk, és a jövőben hiszem, hogy csapatként nagy dolgokat érhetünk el együtt."

 

"Örömömre szolgál, hogy a csapattal lehetek és hogy együtt dolgozhatunk. Biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban és a jövőben is elérhetünk dolgokat."

 

 

Matic elismerte, "extra motivációt" jelen számára, hogy a hétvégén egykori klubja ellen léphet pályára az Old Traffordon, ahol nem lehet más célja egyik csapatnak se, mint hogy előnyhöz jusson a másikkal szemben a legjobb négy közé kerülésért vívott csatában.

 

A manchesteriek az egyik legjobb 2016/17-es szezonban látott teljesítményükkel rukkoltak elő a két csapat hasonló pályaválasztás mellett megrendezett bajnokiján, és bár José Mourinho legénységének ebben az idényben is voltak lenyűgöző időszakaik, Matic hiszi, hogy a java még csak most jön számukra.

 

"Igen, természetesen [hiszek benne]" - tette hozzá.

 

"Őszintének kell lennünk, és ki kell mondanunk: amellett, hogy voltak jó mérkőzéseink, számos rossz is akadt. Együtt kell fejlődnünk. Még a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában is van miért harcolnunk."

 

"A bajnokságot nagyon nehéz lenne megnyerni, mivel tudjuk, hogy nagyon nagy már a hátrányunk, de egészen a végéig harcban kell lennünk, aztán meglátjuk mi fog kisülni belőle."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League 28. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!