Hírek sérülésfronton a Chelsea meccs előtt

José Mourinho megerősítette, Ander Herrera mindenképpen kihagyni kényszerül a vasárnapi, rivális Chelsea elleni rangadót.


A spanyol válogatott középpályás a szerda esti, Sevilla elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésének elején szenvedett sérülést a Ramón Sánchez Pizjuánban.

 

Herrera problémájának jellege pontosan még nem került meghatározásra, így ennek folyományaként José Mourinho nem tudja meddig nem számíthat a baszk játékosra, azt azonban biztosan tudja, hogy a hétvégén nem vetheti be az Old Traffordon.

 

"Ander kidőlt" - kezdte a portugál menedzser hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját. 

 

"Nem ismerem a végső diagnózist, de azt tudom, hogy néhány hétig nem állhat a rendelkezésünkre. Nem tudom, hogy a néhány az pontosan mennyit jelent - kettő, három, négy, öt vagy hat hét - nem tudom, de néhány hétre biztosan kidőlt. Újabb játékos nem térhetett vissza sérülésből."

 

Mourinho utolsó mondatának értelmében Phil Jones és Marcos Rojo sincs még olyan erőnléti állapotban, hogy számításba jöhessenek hétvégén, ahogyan Marouane Fellaini és Zlatan Ibrahimovic továbbra is a maródik listáját "erősítik". 

 

 

Sokakat foglalkoztató kérdés Paul Pogba helyzete, aki csak a kispadon kezdte a Sevilla elleni mérkőzést, ám Herrera korai sérülése miatt már a 17. percben be kellett állnia csereként. Természetesen Mourinho is rengeteg kérdést kapott a pénteki sajtótájékoztatóján vele kapcsolatban.

 

"Szerintem mindkétszer nagyon profi módon válaszolt a kialakult helyzetre, amikor a kispadon kezdett" - tette hozzá a menedzser.

 

"Kispadra neveztem a Huddersfield Town elleni Premier League mérkőzésen, és profi módon állt hozzá a dologhoz. A Sevilla ellen szintén nem került be a kezdőbe, és ugyanolyan módon cselekedett."

 

"Láthatták a Sevilla elleni mérkőzést - szerintem sokkal nehezebb volt a kispadról beállni, mint az elejétől kezdve a pályán lenni. Egy olyan játékos, aki kezdőként lép pályára, máshogy melegít be, ráadásul úgy beszállni a 15. vagy a 20. percben, hogy előtte még bemelegíteni se volt időd, nem könnyű és nehéz felvenni így a mérkőzés ritmusát."

 

"Szerintem nagyon pozitív hatással volt a játéka ránk, pedig néha egy kispadról beálló játékosnak akár 5 percre is szüksége lehet ahhoz, hogy készen álljon. Nincsenek még lábszárvédői, meze és egyebek. Neki azonban volt 10 másodperce, hogy készen álljon a pályára lépésre, ami megmutatta a benne lakozó professzionalizmust. Játékra kész volt és segíteni tudta a csapatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League 28. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!