Hírek Herrera sérüléséről

Rövid életű volt Ander Herrera visszatérése a Manchester United kezdőcsapatába, ugyanis a baszk középpályást mindössze 15 percnyi játékidőt követően sérülés miatt le is kellett cserélni Sevillaban.


Három hét után először lehetett ott a csapatban az egykori Athletic Bilbao játékos a szerdai esti Bajnokok Ligája összecsapáson, azonban egy ellenfél tizenhatosán belüli sarkalási kísérletet követően a földre rogyott. Azonnal levette cipőjét is lábáról, fogta a lábát és mutatta a kispadnak, hogy cserét kér, mert nem tudja folytatni a játékot.

 

Herrera január vége óta nem állhatott csapata rendelkezésére, amely következtében kihagyni kényszerült a Huddersfield Town és a Newcastle elleni bajnokikat, illetve a szintén a Terrierek elleni FA-kupa mérkőzést is.

 

Helyére Paul Pogba állt be a végül gól nélkül végződő összecsapáson a Ramón Sánchez Pizjuánban.

 

 

"Szerintem ez egy elég csúnya sérülés" - kezdte José Mourinho sajtótájékoztatóján Herrera sérülése kapcsán Sevillaban.

 

"Az orvosi stáb előrejelzése szerint már múlt szombaton maximális erőnléti állapotba került. Ezt követően edzett szombaton, vasárnap és hétfőn is, és úgy tűnt, minden rendben van, maximálisan fitt."

 

"Olyan intenzitással játszott a pályán addig, ameddig meg nem sérült, amilyennel csak akkor tud játszani egy játékos, ha teljesen egészséges. Rengeteget támadott le, nagyon magasan feltoltan; egy centiméternyi helyett se hagytunk [Ever] Baneganak."

 

"Aztán egy sarkalás összehúzódást eredményezett az izmában, pont ott, ahol a korábbi problémája is volt." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!