Mourinho sikeréhsége hajtja Maticot

Nemanja Matic elárulta, José Mourinho állandó sikerre való törekvése a Manchester Unitednél azt jelenti, hogy soha egyetlen pillanatra sem kényelmesedhet el az Old Traffordon.


Azt követően, hogy a Chelsea együttesét három éven belül két bajnoki címhez is hozzásegítette, a 29 éves játékos tavaly nyáron északnak vette az irányt, hogy újra csatlakozzon korábbi menedzseréhez.

 

Egyetlen mezőnyjátékos sem játszott több percet Maticnál ebben a bajnoki szezonban a Unitedben, a szerb válogatott középpályást pedig állandó mozgásban tartja a Mourinho részéről felé támasztott elvárás.

 

"Ő mindig a legjobbat akarja. Mindig győzni akar" - kezdte Matic a hétfő esti, Crystal Palace elleni bajnokit megelőző interjúját a Sky Sportsnak.

 

"Természetesen ő edzőként mindig azt fogja gondolni ha jól játszol, hogy képes lehetsz még ennél is jobb teljesítményre is. Ez jó dolog. Mindig egyre többet akar belőled kihozni."

 

"Boldog vagyok, hogy vele dolgozhatok együtt, mert ő egy olyan edző, aki számtalan trófeát nyert már karriere során, és biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok mindent tanulhatnék tőle."

 

"Rengeteg mindent nyert már. Akkor beszélhetünk jó edzőről, ha tele van a gyűjteménye különféle címekkel. Ő eddig minden országban bajnok tudott lenni, ahol dolgozott, rengeteg egyéb sorozatban is nyert, ezért hívják őt különlegesnek."

 

 

Mourinho első szezonjában megnyerte a Community Shieldet, a Ligakupát és az Európa-ligát is a Uniteddel, míg az azóta megerősített együttesével idén még harcban áll az FA-kupa és a Bajnokok Ligája trófeájának elhódításáért is.

 

Matic a Manchester City behozhatatlannak tűnő 16 pontos előnyének tudatában ugyanolyan realista, mint menedzsere a Premier League bajnoki címét illetően, de a játékos is ugyanolyan eltökélt, mint Mourinho, azzal kapcsolatban, hogy meddig kell menniük előre.

 

"Én mindig pozitív vagyok" - tette hozzá.

 

"Természetesen hatalmas a hátrányunk a City-vel szemben, de egészen a szezon végéig harcolnunk kell."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League 29. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!