Matic: Többre van szükség tőlünk

A szerb középpályás bombagóljával tudta megfordítani és meg is nyerni a Crystal Palace elleni idegenbeli bajnokiját a Manchester United, ő azonban többet vár csapatától ahhoz, hogy folytatni tudják a felfelé vezető útjukat.


Hétfőn este a Vörös Ördögök 2-0-s hátrányba kerültek a Selhurst Parkban, ám Chris Smalling, Romelu Lukaku és Matic góljaival végül kiharcolták a győzelmet a csapatnak.

 

Matic, aki a 91. percben 27 méterről szerezte a mindent eldöntő találatot, dicsérte csapata küzdőszellemét, ugyanakkor rámutatott a fejlődés szükségességére is.

 

"Boldog vagyok, mert megszereztem első gólomat a Manchester Unitedben" - kezdte.

 

"Tudom, hogy nem ebben merül ki a legfőbb feladatom, de büszke vagyok, hogy ezzel három pontot tudtunk szerezni.

 

"A második bekapott gól után nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a talpra állást tekintve; mi azonban megmutattuk milyen karakter lakozik bennünk és pontosan azt tettük, amit a menedzser elvárt tőlünk."

 

"Ha az ilyen mérkőzéseken képesek vagyunk győzni, akkor képesek lehetünk a jövőben harcban lenni a bajnoki címért."

 

"A keret minősége ehhez rendelkezésre áll, de őszintének kell lennünk: többre van szükség tőlünk."

 

 

Andros Townsend és Patrick van Aanholt góljaival a kiesés réme által fenyegetett Palace több mint egy félidőn keresztül igen kényelmes helyzetben érezhette magát, de a United magára tudott találni, és bár a győzelmet Nemanja Matic első manchesteri góljával tudták megszerezni, José Mourinhot egyáltalán nem lepte meg, hogy játékosa ezt az oldalát is megtudta csillantani.

 

"A Chelsea-ben is szerzett már ehhez hasonlóan lenyűgöző gólt a Goodison Parkban [az Everton ellen]" - tette hozzá a portugál menedzser.

 

"Győztes gólt szerzett Lisszabonban, a Sporting ellen is a Bajnokok Ligájában. Még ha nem is zsákszámra termelte, de szerzett már néhány gólt eddigi pályafutása során is."

 

"Ebben a szezonban a Benfica ellen a gól fele az övé, a fele pedig a Benfica kapusáé [Mile Svilar] volt. De ez a gólja most két extra pontot ért számunkra."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!