Pogba nem lehet boldog a Unitednél

A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps szerint Paul Pogba "nem fogja élvezni" jelenlegi helyzetét a Manchester Unitednél.


A 25 éves középpályás, aki 2016 augusztusában a Juventustól tért vissza az Old Traffordra akkor világrekordnak számító 89 millió fontért, nehezen tudott jó benyomást tenni José Mourinhora ebben a szezonban, a United három utolsó mérkőzésén pedig a kezdőcsapatból is kikerült.

 

Ettől függetlenül hazája nemzeti csapatának Kolumbia és Oroszország ellen készülő 25 fős keretébe természetesen meghívást kapott, de mivel a nyári világbajnokság vészesen közeledik, Deschamps ezért aggodalmát fejezte ki kulcsjátékosa kapcsán.

 

 

"Nem tudom mi történik. De biztos vagyok benne, hogy hallani fogok róla. Természetesen ez egy olyan helyzet, amit nem fog élvezni" - kezdte a korábbi világ- és Európa-bajnok.

 

"Annak, hogy miért és hogyan alakultak így a dolgok, számtalan oka lehet. Rengeteget szoktam beszélgetni a játékosaimmal az edzőtáborok ideje alatt, hogy megértsem az érzéseiket. Nem csak Paul van hasonló helyzetben."

 

"Természetesen ez egy olyan helyzet, amelyet nem fog elfogadni, annak tükrében, hogy mennyi mindent letett már az asztalra. Számos különböző ok állhat a dolog mögött. De egyáltalán nem lehet boldog azzal, ami történik vele a klubjánál."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!