Pogba: Öröm lenne Neymarral játszani

Paul Pogba szerint igazi boldogság lehet Neymarral egy csapatban játszani.


A Manchester United középpályása elárulta azt is, hogy a városi rivális játékosát, Kevin De Bruyne-t is figyelemmel kíséri, hogy fejlessze saját játékát.

 

Pénteken a franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps elárulta, hogy szerinte Pogba nem lehet boldog a Unitednél.

 

 

Az argentin TyC Sports-nak Pogba a következőket nyilatkozta Neymarról: "Igen, Neymar. Kedvelem őt. Ő a boldogság definíciója a pályán."

 

"Brazíliában a futball a minden, ez az élet az országban. Mindenki focizik. Szeretem őt látni a pályán, és azt a technikát és képességet, amivel játszik. Ez egy különböző stílus."

 

"Amikor meglátod azt a szót, hogy 'Neymar', bárhol a világon, egyből tudják, hogy kiről is van szó. Ezért, ha bármikor adódna rá lehetőség, hogy együtt játszhassak vele, az maga lenne a boldogság."

 

 

Pogba azt is elárulta, hogy fiatalabb korában olyan labdarúgókat figyelt, amelyek jelenleg a világ egyik legismertebbjei ebben a sportágban.

 

"Amikor fiatalabb voltam, akkor Zinedine Zidane, Lionel Messi, Ronaldinho és Ronaldo játékát figyeltem leginkább. Voltak felvételeim Maradona, Pele, Chris Waddle, Kaka, és még sok más játékos játékáról. Szerettem volna ezen játékosok erényeit a magamévá tenni."

 

"Mostanában inkább az olyan játékosokat követeim, mint Andres Iniesta, Yaya Toure, Kevin De Bruyne és Luka Modric - aki egy nagyon erős középpályás. Figyelemmel kísérem őket, hogy ezáltal én is jobb legyek."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!