Pogba: Másként ítélnek meg

Paul Pogba szerint az ő Manchester Unitedben nyújtott teljesítményeit másként ítélik meg, mint a Premier League többi középpályásáét.


A francia középpályás, aki ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 6 gólt és 11 asszisztot jegyez eddig, több alkalommal is kritikák kereszttüzébe került az utóbbi időszakban és megkérdőjelezték szerepkörét is José Mourinho együttesében.

 

Mindazonáltal a 25 éves válogatott játékos az utóbbi hetekben összeszedte magát, és gólokkal, illetve gólpasszokkal segítette csapata győzelmeit a Manchester City és a Bournemouth elleni bajnokikon, illetve a Tottenham Hotspur elleni FA-kupa elődöntőben is. 

 

A vasárnapi, Arsenal elleni rangadót megelőzően a Sky Sportsnak adott exkluzív interjúban Pogba elmondta, az ő Unitedbeli teljesítményét csak a gólok és gólpasszok száma alapján ítélik meg, míg a bajnokság több középpályását más kritériumok alapján értékelik.

 

 

"Ez eléggé vicces, mert nem a középpályás teljesítményem alapján kerülök megítélésre" - kezdte a Sky Sportsnak.

 

"Az az igazság, hogy esetemben csak a gólok és a gólpasszok a mérvadóak."

 

"Lehet kimagasló teljesítményem egy mérkőzésen, ha nem szerzek gólt, vagy adok gólpasszt, akkor az emberek azt mondják, hogy 'ez normális', vagy ilyesmi."

 

"De ha valaki mással történik meg ugyanaz, akkor az külön történet. Még akár a mérkőzés legjobbja címet is kiérdemelheti."

 

Ettől függetlenül Pogba nem a gólokra és gólpasszokra, hanem középpályás szerepkörére koncentrál a Unitedben, amely jelenleg a Premier League 2. helyét foglalja el és készülhet a május 19-i, Chelsea elleni FA-kupa döntőre a Wembley-ben.

 

 

"Szerintem engem más szempontok alapján ítélnek meg, de ez jó" - tette hozzá.

 

"Ez a fejlődésemet is szolgálja és kihívás is egyben, ezért megpróbálom a jó oldalát megfogni ennek a dolognak."

 

"Nem akarom ezt rosszul kezelni. Megpróbálok gólt szerezni és gólpasszt adni, amikor csak lehet, aztán ennyi. Továbbra is a középpályás feladataimat szeretném végezni."

 

"Ha képes vagyok segítségére lenni a csapatomnak támadásban és védekezésben, és a különbséget jelenteni, akkor megfogom tenni. Az csak még jobb, ha ezen felül gólt tudok szerezni, vagy gólpasszt tudok adni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!