Chong lett a legjobb fiatal játékos

Tahith Chong nyerte a Jimmy Murphy Év Fiatal Játékosa díjat.


A Curacaón született szélső felépült térdoperációja után és azonnal komoly hatással volt minden utánpótlás csapatra, melyben megfordult a szezon során. Miután először volt kezdő műtétje után, azonnal gólt is lőtt a Manchester City-nek novemberben az U18-asok között.

 

Néhány igen káprázatos produkció következett tőle, köztük nem egy az UEFA Ifjúsági Ligában, majd azonnal U23-as szintre lépett.

 

Amellett, hogy első meccsén gólt szerzett a tartalékok között, mind a négy olyan találkozón betalált, melyeket az Old Traffordon rendeztek.

 

"Úgy vélem, ebben a teremben mindenkinek az az álma, hogy az első csapatban szerepeljen" - mondta Chong. "De természetesen mi még mindig koncentrálunk arra, amit teszünk, keményen dolgozunk, hogy odaérjünk. Ez az álom."

 

 

"Megvan az esélyünk az ünneplésre, de most a szombati, Chelsea elleni meccsre fókuszálunk."

 

Chong mellett Lee O'Connor és James Garner volt jelölve a díjra. Előbbi második, utóbbi harmadik lett a szavazáson, melyet egy évvel korábban Angel Gomes nyert meg.

 

Azzal, hogy az U18-as csapat számára vár még a nemzeti döntő az Ifjúsági FA-kupát nyert Chelsea ellen, a 18 esztendős játékos igen jól zárhatja ezt a csodás szezont.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!