Korai csapathírek a Watford meccs előtt

José Mourinho megerősítette, amellett hogy néhány kezdőjátékosa kilétét már felfedte a vasárnapi, Watford elleni hazai szezonzáró mérkőzésre, további változtatásokat is fog eszközölni a Manchester United kezdőcsapatában.


A portugál menedzser elmondta, a West Ham elleni 0-0-s döntetlennel elért 18 kapott gól nélküli mérkőzésével pályafutása első Aranykesztyűjét begyűjtő David de Gea helyett Sergio Romero fogja csapata kapuját védeni a Lódarazsak ellen. 

 

Mellette biztosan a kezdőcsapat tagja lesz még Anthony Martial és Marcus Rashford is, ugyanis a páros tagjai azt követően, hogy múlt héten kezdtek a Brighton ellen, csak a kispadon kaptak helyet a Kalapácsosok ellen tegnap este.

 

Mourinho már a London Stadiumban elért pontosztozkodást megelőzően felfedte abbeli tervét, hogy Michael Carrick vasárnap az Old Traffordon búcsúzhasson el a Manchester United közönségétől játékosként, mielőtt a következő szezontól kezdve csatlakozna José Mourinho edzői stábjához visszavonulását követően.

 

 

"Romero játszani fog vasárnap, mert megérdemli és további olyan játékosoknak is szerep fog jutni, akik a legutóbb nem jutottak szóhoz, a bajnoki második helyet ugyanis csapatként értük el és az FA-kupa döntőben is csapatként fogunk részt venni" - kezdte Mourinho a csütörtöki esti meccs után.

 

"Egyértelmű, hogy Michael Carrick csapatkapitányként ott lesz pályafutása utolsó mérkőzésén az Old Traffordon. David de Gea egy kis pihenőt kap, ez pedig lehetőséget jelent a játékra Romeronak. De más változásokat is eszközölhetek."

 

"Marcus és Anthony mindketten játszottak a Brighton ellen. Ma Alexis és [Jesse] Lingard kezdtek, vasárnap pedig Martial és Rashford fog. Játéklehetőséget szeretnék biztosítani [Daley] Blind, [Eric] Bailly és [Juan] Mata számára is. [Marouane] Fellaini és [Romelu] Lukaku kivételével minden játékos rendelkezésemre áll."

 

"Carrick kapitányként vezeti ki majd társait a mérkőzésre, de nem lesz végig a pályán, mert azt akarom, hogy egyedül vonulhasson le róla. Szeretném, hogy érezze azt, amit a Manchester United szurkolók éreznek iránta. Nem vagyok ugyanolyan szomorú, mint amikor más játékosaim számára jön el az idő karrierük befejezésére, mert velünk marad, ráadásul sokkal közelebb kerül majd hozzám, mint játékosként volt. Úgyhogy ez csak egy érzelmekkel teli pillanat lesz. Kezdeni fog, és az adott pillanatban lefogom cserélni, hogy egyedül hagyhassa el a gyepet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!