Csapathírek a West Ham meccs előtt

José Mourinho beszámolt kerete sérültjeiről és erősségéről a Manchester United szezonbeli utolsó előtti, West Ham United elleni bajnokiját megelőzően.


A Vörös Ördögök a David Moyes vezette Kalapácsosok vendégei lesznek csütörtökön este a London Stadiumban, amely mérkőzést még egy március közepén rendezett fordulóból kellett elhalasztani a manchesteriek FA-kupa negyeddöntőbeli kötelezettségei okán. 

 

José Mourinho az összecsapás kapcsán megerősítette, Marouane Fellaini és Romelu Lukaku sérült, így nem lesznek bevethetőek, utóbbi pedig a szezonzáró, Watford elleni vasárnapi hazai bajnokit is kihagyni kényszerül, 25. születésnapján. Mindazonáltal a menedzser reményei szerint házi gólkirálya egykori klubja, a Chelsea elleni májusi 19-i FA-kupa döntőre már egészséges lesz.

 

Lukaku honfitársa a Brighton & Hove Albion ellen 1-0-ra elveszített bajnokin kezdőként lépett pályára, Fellaini azonban izomproblémát szedett össze, így nem utazik el Londonba. Pozitív hír viszont, hogy Mourinho elmondása szerint Phil Jones és Alexis Sanchez viszont visszatérhet, miután sérülés miatt nem lehettek ott csapatukkal múlt pénteken az Amex Stadiumban.

 

"Sérülések tekintetében Lukaku és Fellaini személye emelhető ki. Ez a két játékos nem lesz bevethető holnap [csütörtökön]. [Phil] Jones visszatérhet, ahogyan Sanchez is, több problémánk pedig nincsen" - kezdte mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a portugál szakember.

 

"Lukaku a szezon utolsó bajnokiján se fog játszani. Fellaini talán - neki izomsérülése van. Most kivárunk aztán meglátjuk."

 

 

Mourinho azt is megerősítette, Michael Carrick kezdőként fog pályára lépni a Watford ellen, amely szezon végi visszavonulását megelőzően utolsó tétmérkőzése lesz az Old Traffordon.

 

"Carrick kezdeni fog utolsó Premier League meccsén az Old Traffordon" - tette hozzá.

 

"Ő a csapatkapitányunk, ezért a saját szurkolóink előtt az első pillanattól kezdve a pályán kell lennie a Watford ellen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham United - Manchester United

Premier League 31. forduló elhalasztott mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!