Fred hétfőn érkezik orvosira

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a brazil középpályás hétfőn esik át Manchesterben a kötelező orvosi vizsgálaton.


A Shakhtar Donetsk középpályása vasárnap az Anfielden lépett pályára a Horvátország elleni barátságos mérkőzésen, azonban csak a 82. percben cserélték be. A brazil játékos azonban nem lehet csalódott, hiszen a hírek szerint ő lehet Mourinho első nyári igazolása, miután hétfőn minden bizonnyal Manchesterbe érkezik, ahol átesik a szükséges orvosi vizsgálaton, mielőtt aláírná szerződését a Vörös Ördögökhöz.

 

A Sky Sports május közepén fedte fel először, hogy a Manchester United élénken érdeklődik a játékos iránt, aki kikosarazta a városi rivális Manchester City-t a januári átigazolási időszakban.

 

A 25 éves Fred 2013-ban érkezett az ukrán csapathoz az Internacionaltól, és azóta több, mint 150 alkalommal lépett pályára.

 

A Horvátország elleni mérkőzést követően a brazilok edzője, Tite elárulta, hogy nem lepődött meg, amikor megtudta, hogy a United érdeklődik a válogatott játékos iránt. A brazil tréner azonban hozzátette, hogy szeretné, ha mihamarabb összejönne a transzfer, még a világbajnokság előtt.

 

 

"Ha ez megtörténik [az átigazolás - a szerk.], és elkerülhetetlen, akkor hozzánk fognak fordulni, mi pedig azt tanácsoljuk majd neki, hogy mielőbb oldják meg a helyzetet, és a továbbiakban a játékos a nemzeti csapatra összpontosítson majd" - mondta Tite.

 

Továbbá hozzátette: "Ha én lennék a menedzser, akkor azt kérném, hogy mielőbb írjon alá."

 

Brazília a nyári tornáig továbbá egy barátságos meccset fog játszani június 10-én Ausztria ellen Bécsben, utána pedig az idei világbajnokságon Svájc, Costa Rica és Szerbia ellen fogják összemérni erejüket az E csoportban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!