Pogba nem foglalkozik a kritikákkal

Paul Pogba, a francia válogatott középpályása elárulta, az a célja, hogy élvezze az idei világbajnokságot, hiszen lehet, hogy ez az utolsó ilyen világversenye.


A Manchester United játékosa bár csak 25 éves és talán még több vb is benne lehet, ám szerinte ez nem magától értetődő dolog.

 

Franciaország már továbblépett a legjobb 16 közé, miután legyőzte Ausztráliát és Perut is, azonban sokkal jobban megszenvedtek a meccseken, mint az várható volt.

 

A sztárokkal teletűzdelt csapat sok kritikát kapott, Pogbát azonban ez nem érdekli és csak arra koncentrál, hogy sikerüljön megnyerni a tornát.

 

"Ez talán az utolsó" - mondta a középpályás. "Igazán élvezni akarom, el akarom felejteni az összes kritikát, a suttogásokat. Csak az számít nekem, ami a pályán történik."

 

"Azért vagyok itt, hogy mindent beleadjak a mezért, a csapatért, Franciaországért. Meg akarom nyerni ezt a világbajnokságot."

 

 

Amikor arról kérdezték, a francia válogatott képes-e végig menni a tornán, a játékos így felelt: "Ez lehetséges, minden lehetséges."

 

"Tudjuk, hogy semmi nem lesz könnyű, ahogyan azt a meccseken látni lehetett. Semmi nem könnyű, hiszen ez egy vb."

 

"Nincsenek kis csapatok vagy átlagos játékosok. Tudom, hogy képesek vagyunk megnyerni, de hosszú az út még odáig. Küzdenünk kell, erősnek kell lennünk."

 

Pogba klubcsapatánál még nem tudott nagy sikereket elérni, ráadásul Jose Mourinho menedzser időről-időre ki is hagyta őt.

 

"Apró dolgok ezek, semmi több. Ezek a kis dolgok is fejlesztenek téged. Eddig soha nem tapasztaltam olyat, hogy a padon ültem, miután folyamatosan kezdő voltam. Ez is az edző munkája, ez az ő szerepe, el kell fogadnom. Ahogy mindig mondtam, az egyetlen válasz a pályán van."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!